Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone 5 najjeftiniji ?
Poggiali:
--- Citat: pralas - 01 Studeni, 2012, 18:43:48 ---čitam i ne vjerujem da su ljudi u stanju dati 7000 kn za jebeni mobitel,pa vama ne fali letva u glavi nego cijela skela,j#bo vas mobitel
--- Kraj citata ---
potpis... 99% vas koristi mp3, sms, pozive i cam , stim da bi bila i 3.15 mp cam too much vecini jer se i onak skoro svi naslikavaju pred ogledalom ili vani kad su pijani ko stoka xD I onda davat preko 6000kn za tak nesto, nema veze sa mozgom, a kroz godinu dana ce mu se cjena skoro prepolovit.... al ne treba biti fensy...
tak je moj frend uzeo s4, nije htio ni cuti za nesto drugo, sad mu je glupo sta ga mora punit svaki dan, ne mozes koristiti BT sa ostalim mobovima ili jednostavno ubacivat mp3...
animatrix:
ili odabrati melodiju zvona po volji, koristiti mobitel kao usb stick, imati google maps :laughing7:
sany19:
Sve te pare što trošire na skupe mobitele bolje da uložite u motore,islim da biste bili veći frajeri na taj način :icon_tongue:
balicdim:
Općenito sam protinik Apple organizacije jer su precjenjeni. Od njihovih računala do mobitela.
Zašto jedan MecBook košta 18-25t kn a laptop istih karakteristika košta dvostruko jeftinije?!?!
iPhone kao mobitel vrijedi možda plafon 2000kn ali ga brend diže u neba, jer, što je iOs bez JAILBREAK-a, skoro pa ništa, nemaš aplikacija koje su dobre a da su jeftinije od 5-10$ a iste te na ANDROIDU koštaju duplo jeftinije ili su čak i BESPLATNE.
Opet postavljam pitanje, zašto mobitel boljih karakteristika poput Samsung Galaxy S3 košta 2t kn manje od iPhone 5?
Iskreno, Apple proizvodi su precijenjeni, a u zadnje vrijeme još više nakon smrti Stiva Džobsa.
Donedavno je bilo na neznam kojoj stranici "istina o iPhone-u" gdje se vidi što su i od koga su pokrali ideje, no napist ću neke po sjećanju:
1. slide to unlock - HTC
2. dizajn menija - sony / ericsson neznam točno koji model
3. oblik uređaja - sony
i ima tu još svega samo se nemogu sad sjetit
Vjerovali ili ne, imam kolegicu na poslu koja je imala 3-4 iphone 3 pa 3gs pa je prešla na 4 pa 4s, ja joj izmjenio na 10kte ekrana, na svakom radio jailbreak, bila je luda za iPhone-on općenito, samo iphone ništa drugo samo iphone, i ženska je igrom slučaja došla do SE Xperia i zaljubila se u Android, prodala je sve iphone i kupila si je Galaxy S3. Sad nakon par mjeseci korištenja priča kako joj je žao što je toliko bila zaluđena Apple-ovim proizvodima, a navukla se preko "mase".....
dhorvat:
najžalosnije u cijeloj priči je što barem 70% korisnika novog iphone-a govori kak ima namodernije tehnologije, a osim surfanja, igrica, poziva i eventualno SMS-a ne zna ništa niti raditi, čak niti nabrojiti koje su to sve najmodernije tehnologije :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju