Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (164/277) > >>

walkay:
Na zalost novci su otisli na nesto drugo, ali je u planu da cu staviti nove gume na SP pa ako budes jos za, prodam ti...

Ivan46:

--- Citat: walkay - 05 Ožujak, 2014, 16:07:22 ---Na zalost novci su otisli na nesto drugo, ali je u planu da cu staviti nove gume na SP pa ako budes jos za, prodam ti...

--- Kraj citata ---
ok,ak ih budes mjenjo ti javi,.

e disi kupio ova crijeva za gorivo.mislim na ovo prozirno i zeleno.ja sam sebi tjeo to staviti.gledo sam tu u osijeku po divaldovoj ulici.ali tamo imaju samo obicna crijeva.pa su mi rekli da ce mi benzin izgristi,to obicno crijevo.

walkay:
Uzeo sam preko MS webshopa, zeleno crijevo je RMS a prozirno je orginal Piaggio...

balicdim:

--- Citat: Ivan46 - 05 Ožujak, 2014, 16:16:52 ---e disi kupio ova crijeva za gorivo.mislim na ovo prozirno i zeleno.ja sam sebi tjeo to staviti.gledo sam tu u osijeku po divaldovoj ulici.ali tamo imaju samo obicna crijeva.pa su mi rekli da ce mi benzin izgristi,to obicno crijevo.

--- Kraj citata ---

pogledaj u Pumpa Servis u ulici Josipa Andrića (kod Zrinjevca) izrađuju crijeva po mjerama

@walkay - u petak bi mogao testirat skippera, ako ti već nisi obradio u zadnja dva tjedna

walkay:
Od kad je sastavljen nisam se provozao, na zalost ne stignem ali u petak bi mogli testirati.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju