Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Napravio sam slidere od poliamida, stavio sam na volan i dolje kod nosaca za noge. Morao sam dolje malo sire slidere staviti zato sto svaki put kad padne skuter na desnu stranu udari auspuh, jucer sam prepravio selene od auspuha i povuko prema kotacu ali ne mogu vise... vidjet cemo kako ce funkcionirao slider. Jos cekam crijeva za hladenje pa mogu staviti plastike nazad. Stay tuned! :icon_thumright:
walkay:
Danas sam slozio Skippera do kraja. Tokom prosle sezone sam primjetio neke stvari, male probleme koje sam pokusao sad ispraviti. Zice do el. pumpe sam malo sredio, desnu bocnu plastiku sam morao malo izrezati da mi ne udara po auspuhu, napravio sam slidere i stavio sam drugo crijevo za vodu od VXR-a... Sutra cu ga upaliti, danas nisam stigao.
walkay:
Upalio sam Skippera, lijepo radi sve 5, na zalost nisam stigao probati kako ide, bilo vec kasno. Narucio sam novu Continental Twist Race gumu i zracnicu za prednj tocak.
walkay:
Stigla je guma i zracnica...
Ivan46:
evo procito projekt otpocetka do kraja stvarno je zanimljivo,nema sta pravi si majstor. :icon_thumright:
nego reci ti meni,oce biti sta od one savine gume?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju