Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
_r0bi_:
kako bi moj prijatelj igor_sb reko puno zuji,a malo meda daje :jerk: :icon_thumright:
al' ruku na srce izgleda opako na skipachu the trkachu :icon_biggrin:
mhr-team:
ma lijep je auspuh, jedan od najljepših i kvalitetan, samo kažem, malo je preglasan, ali po meni ima savršen zvuk baš onaj koji ja volim :)
balicdim:
--- Citat: mhr-team - 05 Lipanj, 2013, 21:31:02 ---ma lijep je auspuh, jedan od najljepših i kvalitetan, samo kažem, malo je preglasan, ali po meni ima savršen zvuk baš onaj koji ja volim :)
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: ali ia i onih kojima smeeta... :angry7:
nema tu pomoći oko zvuka, rođen je da se dere, znam po svojem starom mhr-u
kad je pukao na grani, nije bilo razlike sa i bez njega u zvuku :toothy3:
walkay:
Evo da se pohvalim, bili smo u Krizevcima preko vikenda na utrci. Utrka je bila odlicna, ekipa i druzenje za 5, odlican vikend... Napokon sam mogao vidjeti kako ide Skipac, i mogu vam reci da sam jako zadovoljan s njim, ide kao i ostali skuteri u klasi. Puno je brzi, start je odlican, krajnja mi je veca... jedino sam ja imao neke probleme u voznji, pa sam bio nesto sporiji u zavojima i kod sikane pa sam zaostao malo, ali je izdrzao kraj utrke i nije me ostavio na cesti. Na zalost nismo imali priliku da treniramo u subotu, samo prije utrke u nedjelju. Osvojio sam 6. mjesto...
Pratio sam malo temperaturu i okretaje u voznji, cijelo vrijeme 65-70 C, okretaji stalno 9500 rpm gdje on najbolje radi, samo na kraju trke pocelo je malo padati na 9300 rpm zbog serijskog remena, sto cu ovih dana skinit pa cu probati Polini kevlar. Stay tuned :icon_thumright:
:icon_thumright:
Peksy:
Ma bitno je da ide i da slusa :) koje probleme si ima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju