Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Danas su mi stigle rolice Malossi 9,0gr , pa sam brzo stavio gore i promijenio diznu, sad je 122 gore. Posto pada kisa, nista od testa, vidjet cemo sutra!
walkay:
Napisat cu trenutni setup, pa ako bude potrebno korigirat cu popis!
skuter: : Piaggio Skipper 150 AC / 1995 god.
auspuh : Malossi MHR
termo grupa : Gilardoni 180 LC / preraden
glava : Malossi glava
radilica : od SP-a
variomat : Malossi Multivar
kvacilo : serijsko
karburator : Malossi - Dellorto 25 mm / 122 dizna
filter zraka : Malossi e13
rolice : Malossi 9,0 gr
federi : Malossi crveni
centralni : serijski
getriba : serijska
polutke : serijska
remen : Mitsuboshi obicni
ostalo : Stage6/Koso multimetar
gume : ML 50
ostalo : blokovi preradeni, cilindar preraden, Bosch el. vodena pumpa, preraden usis / polini karbon lamele, hladnjak od Hexagon 180 i SP50
ovjes : naprijed YSS PRO od Zipa SP, nazad serijski amortizer
kocnica : opleteni lajtung, pumpica od SP-a, Malossi MHR plocice, preraden serijski disk
Ako bude jos novaca, vjerojatno cu kupiti RMS R30S amortizer. :icon_thumright:
Dox:
svida mi se mhr najrade bi kupil novog za svog runnera , vec tesko i odoljevam al moram se urazumiti malo i kupiti drugi skuter :laughing7:
rms amortizer je smece, niti ne radi kak treba i jako brzo se podere krom na osovini i propusti, nakon toga je za bacit, imo sam ga na aeroxu pa ti zato govorim :)
http://imageshack.us/photo/my-images/42/dsc05850r.jpg/
walkay:
Danas sam se provozao, skuter se preporodio sa laksim rolicama, MHR jednostavno trazi lakse rolice i 9,0gr mu savrseno pase. Vrti se na 9300-9500 rpm, start je dobar, fino uhvati cak dize malo prednji kraj ali ne toliko da me previse podigne i da izgubim na startu na stazi. Sa serijskim auspuhom je na manjim otvorima dizao prednji kraj, sto je lijepo za vidjeti ali nije dobro na utrci. Okretaje drzi cijelo vrijeme, fino ubrzava, po osjecaju sto nije mjerilo ide nesto malo bolje od serijskog auspuha, cak imam vecu krajnju... sve u svemu zadovoljan sam s njim. Ovih dana moram skinuti prigusivac zato sto se uzasno dere, pa da vidim sta je problem, imam deblju kacigu i ne pomaze nista. Iznad prigusivaca malo grebe bocnu plastiku pa i to moram odrezati. Cim uhvatim nekoga izmjerit cemo vrijeme na 150-200 m!
Stay tuned! :hello:
mhr-team:
svaka čast žolt...
što se tiče prigušivača, nema potrebe da ga skidaš... mhr-replica je prirodno preglasan spuh, tako da nema pomoći :)
ja sam davno kupio novi mhr-replica spuh i stavio ga na serijala cilindar i derao se nenormalno, tako da to je to :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju