Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
ivan94:
zakaj ne stavil neki ventilator na hladnjak kak imaju svi lc skuteri od 125 pa na danje...
karlo-sp:
--- Citat: Rox-Rab - 09 Ožujak, 2013, 23:14:35 ---na glavu je spojio dotok vode...
--- Kraj citata ---
onda je krivo spojio , mada mislim kad nema termostata i zatvoren je sistem da to nema veze :dontknow:
gumy:
Kakve ima veze sto je tako spojio?
walkay:
Evo rijesio sam problem, sve sam rastavio i ocistio, malo sam se zabunio pa sam naopako spojio crijeva na hladnjaku. Posto uzasno pada kisa, nisam mogao probati na ulici, ali sam upalio u garazi, skuter se lagano zagrijava, stiskao sam ga na mjestu a nije iso preko 48 stupnjeva. Mislim da ce biti sve u redu, kad bude opet suha cesta idem probati. :icon_thumright: Hvala na pomoci, decki!
Setup je isti, jedino sam stavio vecu diznu 92 i lakse rolice Malossi 11,5gr , sad ide savrseno, mislim da necu dirati nista.
walkay:
Ajmo tjuneri, trazim pleteni lajtung za prednju kocnicu od 120 cm, tko ima po sportskoj cijeni nek se javi na PM! Nabavio sam nove Malossi MHR plocice, u cetvrtak bi trebao dobiti paket sa MS foruma, dolazi YSS PRO prednji kraci amortizer, pa kad budem sve nabavio montaza. Skuter radi ko singerica, jako sam zadovoljan, uskoro pocinju treninzi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju