Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
Rox-Rab:
preslab protok vode?
karlo-sp:
--- Citat: walkay - 09 Ožujak, 2013, 22:29:52 ---Ma iso sam se provozati i bas sam kidao, preko 100 kmh i od jednom se oslabio, npr. kad je smjesa siromasna na full gasu, ali nije se ugasio nego ono nije vise tako isao, ja sam samo pustio gas i vratio sam se kuci lagano. Doma sam izmjerio temp 95, i provjerio smjesu sto je bila odlicna. Otvorio sam posudu, para izlazi, hladnjak vruc...
--- Kraj citata ---
ocisti hladnjak pa javi :icon_thumright: , moguce je i da je slab protok vode pa pumpa ne stigne procilkulirati vodu iz termogrupe do hladnjaka :dontknow:
walkay:
Bosch el. pumpa je kao najbolja u klasi, valjda ne kosta bzvz preko 1000 kn... moze 11 litata u minuti okrenuti, a ja imam mozda 1 i pol litara u sistemu. Sutra cu rastaviti pa vidit sta moze biti.
Od masine ima par malih krivine, kao sto je na SP-u tako je i kod mene, i od pumpe odma ide do hladnjaka.
karlo-sp:
--- Citat: walkay - 09 Ožujak, 2013, 22:57:53 ---Bosch el. pumpa je kao najbolja u klasi, valjda ne kosta bzvz preko 1000 kn... moze 11 litata u minuti okrenuti, a ja imam mozda 1 i pol litara u sistemu. Sutra cu rastaviti pa vidit sta moze biti.
Od masine ima par malih krivine, kao sto je na SP-u tako je i kod mene, i od pumpe odma ide do hladnjaka.
--- Kraj citata ---
cekaj "od pumpe odma ide do hladnjaka" znaci ti si spojio dotok vode u pumpu iz glave ?
Rox-Rab:
na glavu je spojio dotok vode...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju