Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Evo da razjasnim neke stvari, mozda sam se krivo izjasnio, naime imam 2 prekidaca, prvi sluzi za on/off el. pumpe, drugi da struja dode od CDI-a do bobine (kill switch). Obadvije cu isto vrijeme upaliti i ugasit, tako da se nadam da necu zaboraviti ni el. pumpu. :icon_thumright: Pumpu sam direktno spojio na akumlator ali ako vi kazete da stavit osigurac na +, stavit cu!
Miki-speedy:
--- Citat: walkay - 01 Ožujak, 2013, 03:01:16 ---Evo da razjasnim neke stvari, mozda sam se krivo izjasnio, naime imam 2 prekidaca, prvi sluzi za on/off el. pumpe, drugi da struja dode od CDI-a do bobine (kill switch). Obadvije cu isto vrijeme upaliti i ugasit, tako da se nadam da necu zaboraviti ni el. pumpu. :icon_thumright: Pumpu sam direktno spojio na akumlator ali ako vi kazete da stavit osigurac na +, stavit cu!
--- Kraj citata ---
ja bi pumpu na potenciometar slozio,jer dok se ne zagrije trebace manje da vrti,ne znma koliko bi ti to znacilo ako ce bit samo za stazu..
naravno osigurac nece sigurno skodit
2TDottore:
e pa da dobro si to spojio.pumpu kad jednom upalis nek radi punim protokom nikakvi potenciometri i osiguraci i ostale pi*darije.imas dovoljno vremena za malo zgrijat motor al ni to nije neznam kak bitno.
svbeljan:
bilo bi možda dobro u seriju s prekidačem staviti lampicu koja se pali kada i pumpa.
u slučaju da osigurač pregori ili neki spoj popusti, da skužiš na vrijeme
ivan94:
--- Citat: svbeljan - 01 Ožujak, 2013, 10:13:20 ---bilo bi možda dobro u seriju s prekidačem staviti lampicu koja se pali kada i pumpa.
u slučaju da osigurač pregori ili neki spoj popusti, da skužiš na vrijeme
--- Kraj citata ---
potpis, za svaku sigurnost mozes ugradit nekakvu signalnu lampicu ako nekaj prdene da te upozori i sprijeci jos veci kvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju