Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (72/277) > >>

_r0bi_:
ajd da se ja javim nakon xx vremena  :redface: ali ne zato sto sastavljas skuter za trke  :nono: nogo cisto sam dobio neke potrebe da ti se javim i kazem par stvarcica  u vezi projekta of'kors :icon_thumright:

gle ovak pratio sam projekt naravno ali ne detaljno kako ja znam
sad tu nakraju vidim par sitnica na koje bih te zelio upozorit
1)onaj saraf na glavi ce drzat samo ako si dobro navoj narezo i sredio ona diht masa ti ama bas nista ne pomaze to mos obrisat
2)ako mislis da ces skuter hladit na on/off sistem koji ces ti palit/gasit u voznji varas se,skut ce zacvikat
3)ako imas dva crijeva na posudici odlaz i dolaz i ako si sve dobro spojio to vracanje tj. cirkulacija bi trebala bit normalna ;)

Zolt toliko od mene  :hello:

Nincevic:

--- Citat: _r0bi_ - 28 Veljača, 2013, 21:48:10 ---ajd da se ja javim nakon xx vremena  :redface: ali ne zato sto sastavljas skuter za trke  :nono: nogo cisto sam dobio neke potrebe da ti se javim i kazem par stvarcica  u vezi projekta of'kors :icon_thumright:

gle ovak pratio sam projekt naravno ali ne detaljno kako ja znam
sad tu nakraju vidim par sitnica na koje bih te zelio upozorit
1)onaj saraf na glavi ce drzat samo ako si dobro navoj narezo i sredio ona diht masa ti ama bas nista ne pomaze to mos obrisat
2)ako mislis da ces skuter hladit na on/off sistem koji ces ti palit/gasit u voznji varas se,skut ce zacvikat
3)ako imas dva crijeva na posudici odlaz i dolaz i ako si sve dobro spojio to vracanje tj. cirkulacija bi trebala bit normalna ;)

Zolt toliko od mene  :hello:

--- Kraj citata ---

Zašto bi mu zacvika ako je upali odma kad i motor upali??

walkay:
Hvala za savjete Robi! Navoj sam dobro narezao, ako budem primjetio da pusta, uzet cu drugi ulaz, vec sam naso, ali zelim vidjeti sta s ovim. Ne znam kako ce ga hladati, Pralas je slicno napravio na TGB-u jos onda, plan je da dode do radne i tek onda upalim pumpu, pa nek radi cijelo vrijeme... Na posudi imam 2 crijeva, gdje ponekad izbaci vodu iz gornjeg ulaza.

_r0bi_:

--- Citat: walkay - 28 Veljača, 2013, 21:59:40 ---Hvala za savjete Robi! Navoj sam dobro narezao, ako budem primjetio da pusta, uzet cu drugi ulaz, vec sam naso, ali zelim vidjeti sta s ovim. Ne znam kako ce ga hladati, Pralas je slicno napravio na TGB-u jos onda, plan je da dode do radne i tek onda upalim pumpu, pa nek radi cijelo vrijeme... Na posudi imam 2 crijeva, gdje ponekad izbaci vodu iz gornjeg ulaza.

--- Kraj citata ---
ok za navoj
Pralas je imo ok,koliko je on km napravio??palit ces ju kad prede radnu a gasit na ili ispd radne,ok ali nisi stoj zaboravit ces ju upalit ali ne samo jedamput(zapamti ovo)btw dali si na plus stavio osigurac?
ta cirkulacija vode bi trebala bit normalna

Nincevicu sta ce se desit ako starta pumpu sa skuterom?jel znas koja je radna tem. 2T motora i koliko ta pumpa l/h tera?

2TDottore:
pumpu upali odma kad upalis motor i nemoj ju gasit dok ga ne ugasis.ove kemije pali gasi ovisno o temperaturi te mogu kak je reko robi vrlo lako zajebat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju