Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (56/277) > >>

mhr-team:

--- Citat: pitaNS - 21 Veljača, 2013, 00:49:45 ---jedino nisam siguran kako će ova boja iz spreja držati na plastikama, bojim se da se brzo ne poguli...

--- Kraj citata ---

ja se toga ne bojim  ;D
svejedno je taj projekt tj. taj skuter sklapan za utrke, tako da prije ili kasnije on realno može biti samo gori po pitanju maski i svega ostaloga, tak da imat jedan sprej i samo zašpricat i to je to.... zato ga vjerujem walky i boja sa sprejem jer zna da se ne isplati to profi radit sa špricom u komori i sl, jer i tak i tak će se izgrebat prilikom pada, transporta, slaganja, kontakta sa drugim skuterima i sl...

Sent from my KOSAČICA injekšn

ivek_sr:
Svala čast za projekt obožavam kada se stare hrbine vraćaju u život jače nego ikad  :icon_thumright:

intoxic:
dobro napredujes ;)
deklo je ispalo super ..

Sent from my Nokia 3310

walkay:
Kupio sam prekjucer RMS pakne kod Krese, Domba i ja smo stavili na blok, ali kad sam pokusao staviti felgu nije isla. Izgleda da lose napravili i jednostavno nemoguce ih staviti. Na pakovanju pise da je za Hexagon i za Skipper, tako da nisam kupio krive. Kad sam poceo smirglati doso sam skoro do iste debljine kakve su mi bile stare pa sam prestao i vratio stare. Masina je na rami... sutra nastavak.  :icon_thumright:

duje87:
neznan kako je kad skippera, al kod fxra je dosta izrazeno trosenje zadnje felge na podrucju zadnjih pakni, tako da ta opcija s debljin paknama od rmaa uopce nije losa jer se zna dogodit da kupis nove serijske pakne novu sajlu zadnje kocnice, i i dalje se ne uspije "dobit" kocnica kako treba jer se felga potrosi, tako da bi za fxra ovako nesto pomoglo. i ako ti je sajla zadnje kocnice tvornicka i nije mijenjana u dogledno vrijeme, promini je,jer se rastegne i skruti. mnogi bi se iznenadili kako dobro koci ispravan dobos

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju