Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (55/277) > >>

walkay:
U ponedjeljak sam sve narucio, morao sam do 12h, lik me nazvao i objasnio koja zracnica mi treba i danas u 15h je stigo paket sa CityEX-om. Gume su "nove" ako sam dobro vidio ovu oznaku imam na gumama, DOT 1612.

Matija97:
super,bit ce benoje  :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: duje87 - 20 Veljača, 2013, 21:55:50 ---odmor mi je svaki dan citat tvoju temu, bez glupih rasprava, bez baljezganja, svaki dan se radi, i evidentira slikama, ukratko odlicno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja mislim da bi tako trebao izgledati jedan projekt, ako vec nazivamo projektom. Bez slika je tema dosadna, covjek odma izgubi volju da procita.

pitaNS:

--- Citat: walkay - 20 Veljača, 2013, 23:15:54 ---Ja mislim da bi tako trebao izgledati jedan projekt, ako vec nazivamo projektom. Bez slika je tema dosadna, covjek odma izgubi volju da procita.

--- Kraj citata ---

i bolje je ništa ne pisati nego pisati bilo šta samo da bi se pisalo...I slike su raj za oči...govore više od 1000 reči...Svaka čast na svemu...jedino nisam siguran kako će ova boja iz spreja držati na plastikama, bojim se da se brzo ne poguli...

walkay:
To i mene zanima, ono sto sam primjetio da je jako osjetljiva boja i lako se izgrebe, 3 puta sam pospricao sa lakom, da ima neki zastitni sloj, ali jos uvijek tanko. Ako ne bude ok, prefarbat cemo kompresorom, za sad bude kako je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju