Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (274/277) > >>

dario007:
Neki setup,muke sa slaganjem,kak ide??

walkay:
Nema tu nekog setupa, kad je sve u setu kupljeno, sve sto postoji od Malossija za taj cilindar je gore, znaci Malossi blok, Malossi prijenos, radilica, cilindar, auspuh, Selettra, overrange prijenos, Dell VHST28 malossi pakiranje, jedino sam skinio Dell i stavio Polini PWK 28 lakse se ustima. Ide jako jako dobro, pojede nabrijane 180 ke sve redom... jedino moju BB turpiju ne moze, ali zato sto nismo kopali po cilindru da se ne kvari prebrzo i da traje.

TopPerfomance4:
Koji su okretaji na tome setupu i koje su razlike malossi bloka naspram pia?

dario007:
Mina lezaji,veci usis,drugaciji raspon rupa na cilindru,izbacena vodena,trkaci obradjen blok...

Uglavnom spojeno sve najbolje od pia i mina bloka u taj jedan,sa vecim usisom.To je perverzija i veliki skok po pitanju izdrzljivosti i performansama.

Daj pukni neke brojke,da vidimo kako zapravo ide taj 94cc.Ima jedna dobra aplikacija "drag racer",pa kad budes u prilici da bacis mjerenje.
Misljenja sam da ima jos puno igre sa prijenosom/getribom dok si ne ulovis optimalni setup i tek nakon toga bi trebalo odlucit koji ti bolje ide.

Vjerujem da nisi na valjcima stelao,pa si probaj blokadom istraziti na kojim tocno okretajima je setup najjaci i to gadjati kroz ubrzanje.Korisna stvar,pogotovo na setupima di nemres od urlanja i okretaja zakljucit sta je bolje...

Evo link sa detaljnijim opisom

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,110889.0.html

TopPerfomance4:
Bi li se to isplatilo složit base na te blokove?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju