Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (273/277) > >>

walkay:
Pozdrav, evo da ozivim svoj stari post, otisle su mi stare slike pa sam bio ljut... Zip dalje vozi, spreman za novu sezonu. Kroz sezonu je dobio novi zadnji ovjes Stage6 R/T mk2 i drugi novi PD auspuh zbog jednog pada, maske sam morao takoder ponovo lakirat, ali sad je ponovo komplet. Prednja mono vilica je bila potokarena jos za 2 cm pa je jos nizi prednji kraj od orginala.

Uz pomoc prijatelja Ivan031 napravili smo supper arm koji pase na sve BB masine, pa radim po narudbi ako nekome treba.

I jedna sminkerska za kraj :D

TopPerfomance4:
Jel se teško borit sa tom zvijeri ček na koliko kretaja radi taj hornet

walkay:
Uvijek je borba, moj je Hornet EVO znaci racing verzija izmedu 9500 i 10500 rpm je najveca snaga... moj naspram clana BP je kraci i deblji.

walkay:
Mali update, evo sta se radilo do sad.... odlucio sam probat nesto drugo, pa sam skinio BB masinu sa Zipa i stavio Malossi RC-One set 94 ccm. Sa novom masinom vozim Madarsko Prvenstvo i koji PH, zavisi do staze. Sa BB masinom sam jako zadovoljan, tamo gdje nema puno zavoja odlicna, medutim staza koja ima puno tehnickih zavoja motor vise nije konkurentan, spor je u zavojima, previse momenta pa je potrebno dozirati gas na izlazima.
Malossi rc-one 94 ccm masina je mrvicu slabija od BB-a i to se osjeti najvise na ubrzanju, ali zato bolja 5x na kocenju i u zavojima.

PchelaUbica:
E to je već čista perverzija :D
Imo sam priliku vidjeti uživo obadvije mašine kako idu i nemam riječi, znaci vrh. Naravno i vozač se trudi haha :P
Šteta jedino što nisi i drugi dan vozio rc blokove ali sta je tu je. Sretno dalje sa prvenstvom!  :hello:  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju