Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
MarinM:
Nene nemoj trakice nikakve ovako je vrh,jedino ta plastika sica ako bude... Al kako su meni napeti ovi skuteri bez svjetli icega :headbang:
walkay:
Pozdrav ekipa, danas je bilo lijepo vrijeme pa smo otisli sa ekipom na stazu da ustimam i isprobam skuter. Znaci iso sam prijenos ustimati, na startu sam imao 10,5gr pa sam probao 10 i 9,5gr. Sa 10gr ide najbolje, na zalost obrtomjer me zeza, gubi signal na vecim okretajima pa nisam saznao tocno na kojim okretajima radi. Pokusali smo izmjeriti ubrzanje sa aplikacijom od mobitela, ali je stekao... :( Mjerili smo i brzinu na stazi, znaci nije max brzina, ide po gps-u 120 kmh bez problema. ;D
Evo starta i ubrzanja...
Dejan_22:
neznam kak inače idu ti naturpijani skuteri pda mogu ocjenit ovoga, ali nakon kruga na skiperu, vxr mi je ko bicikla bio, a ubrzavanja su mu da ti dah stane :headbang:
hvala kolegi na "krugu" :icon_thumright:
ubrzanja su mu 0-60 nekih jako niskih 9 sec, a do 100 9,84 je bilo ako se dobro sjećam što smo uspjeli izmjeriti, ali svaki start je bio drugačiji (bilo je bržih i sporijih s istim rolicama) pa to pada u vodu
Neznam kak vi vozite trke, ali ovo je užasno nestabilno, možda zato što sam ja navikao na velike kotače, snage i starta ima, trebamo ti sad neki amortizer volana ugradit :toothy9:
Ivan46:
leti skipper,dobro si ti to slozio. :) :icon_thumright:
walkay:
Skinit cu neki bolji program za mobitel pa cu izmjeriti vrijeme do 100 kmh. Ovih 9 sekundi ne znaci nista kad sam svaki put drugacije startao, cak je i previse...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju