Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (208/277) > >>

Josip-98:
Taman za trke jednostavan samo ceka pad da ga se pripitura sa crnin sprejon i nastavi dalje :laughing7: :laughing7:
Da se mene pita deklo bi islo u crno unutarnje plastike bi isle u neku boju tipa crni bumper on je jeftin (da te se ne baca u trosak)

File 80:
Skipper zvrk samo takav  ;D
Ja bi i unutrašnje plastike u žuto  :)

Bikelover:
Ma ne unutra nego ove grilje šta su sprida samo nakošene u tu boju...ove unutrašnje previše bi bilo te boje onda možda samo neke rubove ili sredinu i dosta bi se lako šporkalo/zamazalo kako bolje razumite ;D

walkay:
Za pocetak ce ostati ovako, planiram nabaviti kraci sic od Piaggio Quartz-a pa mozda zadnji dio od sica sto je od plastike ofarbam u fluo zutu + neke trakice po plastikama. Hrapave ne mislim farbati...
Danas sam ga kratko upalio ali nisam se provozao, moram kupiti benzin 100-ku, pa cu ga probati kako ide i provjeriti okretaje, dali moram lakse rolice staviti ili ne, mozda bude i neki video...  :icon_thumright:

Josip:
nije mi jasno što se raspravljate o styling detaljima, prvo ukusi su različiti, a drugo što je i bitnije, to je skuter za trke, bitna mu je efikasnost, a ne estetika, na što je Žolt i pazio  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju