Ostalo > Svijet računala i mobitela

H1 telekom?

<< < (9/12) > >>

istipa622:
meni su rekli da je rok za ukapčanje 30 RADNIH dana....meni još ne kasne nego sam samo nestrpljiv  ;D

sule:
Do prije nekih pola godine sam imo net u t-comu i oso sam tamo i raskinio bas sve sto sam imo s njima. Net, telefon, maxtv, mob i sve gluposti i sad bi uzeo ovo http://www.h1telekom.hr/Usluge/TelefonInternet/Paketi/tabid/453/Default.aspx?slide=7 . Zanima me jel sad moram ic prvo u t-com opet prijavit liniju za telefon pa tek onda ovo uzet ili ne moram nista imat sa sugavcima iz t-coma ?

istipa622:
99% sam siguran da H1 sve sam rješava, ti samo pozoveš da ti dođe onaj frajer doma, odabereš paket potpišeš i čekaš

sule:
Prico sam s jednim prijateljem sto radi za njih, kaze da moram prvo otic u t-com uzet novu liniju bez ugovorne obveze i onda tek mogu narucit  :sad3:

Edit: Ne kuzim kakva im je to sema sa cijenama, ako zivis u centru placas jeftinije, a izvan centra skuplje  ??? ::)

istipa622:
neznam, ja se samo sjećam da je mene pitao ovaj iz H1 kada je bio kod mene da li postoji fiksna linija trenutno pa sam po tome zaključio da ako ne postoji da će ju napravit oni a ako postoji nikom ništa.

inaće prilikom prelaska sa tcoma na h1 ja nemam nikakvog posla sa t comom više, oni rade sve odjave i prebacivanje na sebe.

a šta se ovih cijena tiće...jbg to je zbog infrastrukture, moraju plačat najam jer nemaju svuda sprovedeno vlastito valjda pa je zato i cijena viša

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju