Ostalo > Svijet računala i mobitela

H1 telekom?

<< < (5/12) > >>

vekyyy:

--- Citat: istipa622 - 27 Studeni, 2012, 18:09:50 ---
--- Citat: eladio - 23 Listopad, 2012, 20:24:40 ---
--- Citat: Zika - 23 Listopad, 2012, 20:10:41 ---ja sam se mislio prebacit na bnet kad dode kod nas u slavoniju,al mislim da cu prvo pustit da cujem od drugih kako funkcionira kod nas,jer meni i analogna tv i nije toliko bitna koliko brz internet...

--- Kraj citata ---

a gle, ja sam prve dve/tri godine dok je bila "obicna brzina" bio jako zadovoljan..
sad od kad reklamiraju "superbrzi" internet mi je stvar u biti losija ..upload mi je koma  i zadnjih cca pol godine sam jako nezadovoljan :dontknow:
ocito su napregnuli sustav, i ima previse oscilacija..

a s obzirom da sam unutar cijene bneta dobio od h1  net brzine 8/512 , i ako bude bez oscilacija, bit ce to super i sigurno bolje od ovog osclirijuceg bneta sto trenutno trpim  :angry7:

vidjet cemo uskoro  :happy8:

--- Kraj citata ---

ajde, mjesec je prošao a meni ugovor istiće za 6 dana  ;D
daj neku recenziju, šta ti se dopalo a šta nije?
usporedba sa t comom u kvaliteti usluge?  :happy8:

--- Kraj citata ---

ni jedan se nemoze mjerit sa t-comom kada svi idu preko t-coma. Zato placamo vise ali imamo i bolje. Svi ispod t-coma su shit sada ovisi od mjesta do mjesta kako je kome. Recimo u Ogulinu svi drugi su goli k kao i t-com. Dok recimo u zg bi vec neki drugi mogli proc ali isto ovisi od kvarta do kvarta.

danc00:
I ja bi se tu pridružil ak smijem :icon_thumright: :icon_thumright:

Ja sam danas zval H1 i rekel nek pošalju papire, uzel sam fixnu+internet FLAT 8Mbps za 157kn, s tim da TV nisam jer vele da nemaju za TV svoju infrastrakšur..pa ću to malo počekat.

Al ak imate ozbiljnih problema javite, sve je otvoreno dok ne potpišem.

Samo da podvučem crtu, T-mafiji plačam 350kn mjesečno (fix-int-TV), pa mi je sad ovo prebrutalno čudno, kak oni mogu imat tolko niže cijene, u čemu je kvaka...

@ vekyyy ti se to tješiš kaj te t-com guli kao i mene ili si objektivan i probal si H1 uslugu, pa imaš utemeljene tvrdnje? Jer mene iskreno briga koga plačam, samo da je jefiniji a da je kolko tolko pouzdan.

Domba:

--- Citat: danc00 - 27 Studeni, 2012, 18:52:19 ---kak oni mogu imat tolko niže cijene, u čemu je kvaka...

--- Kraj citata ---

Ukratko kvaka je u broju korisnika, sto vise korisnika veca cijena, tako kaze HAKOM...

Evo par brutalnih primjera:
Tu pogledajte 3 play optic
http://www.btnet.hr/privatni/cjenik-privatni.html

ili
http://www.oktv.hr/o-nama/optika-u-domu

Inace sve parice parice (bukvalno receno zice) su u vlasnistvu HTa. I svatko od njih iznamljuje parice. Jedino je razlika sto na jednoj stranici je zica zakopcana na centralu HTa, H1, optime, iskona, koga vec...

Od vecih operatera jedino Bnet ima svoju infrastrukturu u potpunosti. Dok svi koji koriste telefonske zice idu preko infrastrukture kojoj je vlasnik HT.

Dakle kada padne zica sa stupa, neznam negdje netko nasekira zicu, to sve ide u HTa i vjerovatno t-com tehnicari izlaze i krpaju...

I ima jos i WLR usluga, gdje T-com iznamljuje port na cetrali, zicu i sve nekom operateru koji onda na t-com centrli pusta svoje usluge kroz cijeli sustav t-coma, to je malo lošija situacija, i tu ako nesto krene loše zna se oduziti rijesavanje problema.

Eto koja pametna Covjeka koji radi u telekominukacijama.

Dakle vise manje je nebitno kod kojeg ste operatera.

eladio:
sta reci, osim da ih jos cekam.. javljeno mi je da ce kroz 10ak dana tek doci ..valjda im je navala  :toothy3:

istipa622:
i ja sma zvao sada onaj besplatni broj od H1 da dobim koju informaciju više.
Zanimaali su me trio i trio bit paketi (nisam kužio u čemu je kvaka jer za obadva je cijena 199 kn ali u trio dobiješ flat dok u trio bit ne) pa mi je teta malo pojasnila.
Rekla je a je TV još u probnoj fazi i da nezna do kad će to tako ostat i da ja nemam mogučnosti uzet trio paket već samo trio bit (isto kao trio samo bez flata) jer nemaju još razvijenu infrastrukturu po svuda, međutim mogu dobit i trio ukoliko nadoplatim 49 kn za flat.
To je ustvari trio bit i dalje samo nadograđen sa flatom a cijena je veća jer neide preko njihove infrastruktore, tako sam ja razumio.
Predložila mi je da uzmem samo net i telefon kod njih za sada dok nebudem u mogučnosti uzet trio paket, to bi me to koštalo 158 kn

ali sad razmišljam, možda bolje uzet onda trio bit pa plačat 0 kn prva tri mjeseca i imat TV nego uzet telefon i net pa plačat 158 od početka.

malo sam sve skupa zakomplicirao ali jbg,koga zanima bude se potrudio razumjet  ;D

--- Citat: eladio - 27 Studeni, 2012, 19:05:34 ---sta reci, osim da ih jos cekam.. javljeno mi je da ce kroz 10ak dana tek doci ..valjda im je navala  :toothy3:

--- Kraj citata ---
ja sam tetu sada pitao da koliko treba čekat da mi pošalju taj paket sa uređajem i rekla je desetak dana od kad se potpiše papir  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju