Pozdrav ekipa , da se i ja javim nakon duge stanke , pauziral sam sezonu zbog razvaljenog koljena al ima nekih novosti u garazi pa da podjelim s vama koji ubijate dosadu na forumu
sr-ka je prodana jos davno u međuvremenu kupil sam jednog runnera 180 no i on je prodan , sad je kupljen ovaj 2002 godina od prvog vlasnika sa svim mogucim papirima, servisna, manuali , racun itd cak imam i sve naljepnice tehnickog koje nisu zaljepljene na motor a bil je regan samo od 03-05 od tad valjda nije ni upaljen pa je to razlog kilometraze od 7434km ja sam napravil 49km s njim
deklo nikad nije skinuto, niti prirubnica, serafi na kotacima amotizeru i sl. su bili zacrtani bojom, gume takoder prve tvornicke...
nisam ga previse slikal kad sam ga dovezel imam svega par slika
odma sam krenul u detaljno ciscenje i inspekciju pojedinih dijelova
ovak je izgledo blok prije ciscenja pun prasine i ulja iz frgica
sad je situacija malo drugacija
, promjenil sam slaufice od ulja jer ovi nisu bili novi
a i ovaj slaufic od goriva nije tak tamni ko na slikama ustvari je svijetliji i nije se stvrdnul jos uvjek je mekan , variomat i sve u prijenosu je ko iz ducana to budem poslikal jos
stavljene su nove gume
i evo nesto dijelova , hladnjak i ove nalje su bile za runnera kojeg sam imo prije pa sam ih sam stavil da bude ljepsa fotka
kupil sam sve orginal nove piaggio serafe za plastike i te gluposti , nebude tu nikakvog farbanja sa sprejevima i napola razvaljenih serafa , ima da je sve ultra pic pic
kompletno ociscena kutija filtera
bitubno sam uzel za prvu ruku , montiral se bude rs24 , napred malossi disk a i opasno razmisljam o pm monster vilicama
stigla je i potpuno nova kada sijedala ova je bila izgrebana iznutra jer je bivsi vlasnik fural originalni alat pod sicom koji je probil onu futrolicu i izgrebal kadu, treba uzet jos i novi akumulator ovaj je riknul od starosti
sve u svemu nikakav tuning se nebu radil ak kaj otide to se bu mjenjalo s orginal piaggio dijelovima a jedino kaj cu na njega stavit su bolje kocnice i ovjes iako je i sad to ok