Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: suman_aprilia - 24 Srpanj, 2012, 10:52:33Citat: zich - 23 Srpanj, 2012, 21:02:58Runner 50 s sportom, reversom, multivarom 110 po gps, ali moras biti zalegnut iza velikog viziramozda 90 stvarnih...Ja sam novog runnera sa 100i kusur kilometara,seriskom bez blokada vozio 104 po uricama...Jebes i gps i auto i sve...Tahograf pokazuje stvarnost! Pa GPS sa lockom na nekih 7 satelita je poprilično precizan. Ja na svojim mjerenjima uvijek imam 8+ satelita. Obično između 8 i 10. Više nego točno mjerenje.
Citat: zich - 23 Srpanj, 2012, 21:02:58Runner 50 s sportom, reversom, multivarom 110 po gps, ali moras biti zalegnut iza velikog viziramozda 90 stvarnih...Ja sam novog runnera sa 100i kusur kilometara,seriskom bez blokada vozio 104 po uricama...Jebes i gps i auto i sve...Tahograf pokazuje stvarnost!
Runner 50 s sportom, reversom, multivarom 110 po gps, ali moras biti zalegnut iza velikog vizira
ma jebes ti satelite i tehnologiu...ipak je tahograf analogno mjerilo...ja toj tehnoligiji,satelitima digitalnim uricam itd nis ne vijerujem...
Citat: suman_aprilia - 24 Srpanj, 2012, 10:52:33Citat: zich - 23 Srpanj, 2012, 21:02:58Runner 50 s sportom, reversom, multivarom 110 po gps, ali moras biti zalegnut iza velikog viziramozda 90 stvarnih...Ja sam novog runnera sa 100i kusur kilometara,seriskom bez blokada vozio 104 po uricama...Jebes i gps i auto i sve...Tahograf pokazuje stvarnost! Kolumbo kaj ti ne vidis da sam napisao 110 po gpsu, znaci bus mi reko da je tvoj serijski brzi od slozenog skutera...a sad kak vi mjerite u cvorovima ili statutnim miljama ja ne znam, ili kaj ti tahograf pokaze na putu za Nemacku...A ti i dalje po selu bez blokada 104....
Citat: zich - 25 Srpanj, 2012, 00:11:59Citat: suman_aprilia - 24 Srpanj, 2012, 10:52:33Citat: zich - 23 Srpanj, 2012, 21:02:58Runner 50 s sportom, reversom, multivarom 110 po gps, ali moras biti zalegnut iza velikog viziramozda 90 stvarnih...Ja sam novog runnera sa 100i kusur kilometara,seriskom bez blokada vozio 104 po uricama...Jebes i gps i auto i sve...Tahograf pokazuje stvarnost! Kolumbo kaj ti ne vidis da sam napisao 110 po gpsu, znaci bus mi reko da je tvoj serijski brzi od slozenog skutera...a sad kak vi mjerite u cvorovima ili statutnim miljama ja ne znam, ili kaj ti tahograf pokaze na putu za Nemacku...A ti i dalje po selu bez blokada 104....da da dobro ti pici svojih 110...stavi koju naljepnicu pa ces i brze...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
runner trophy dell19 nardo multivar i polutke od novog runnera znači skoro linearne sa 100 i kusur kila na sebi 97 gps-om jel to ok il treba još štelanja??? nije bija puno zagrijavan prije mjerenja
To bi trebalo biti bolje Trophy uz sitne izmjene se moze dosta pribliziti due+Moras vidjet dal ti dize remen skroz... I trebao bi produzenu getribu.
sa serijskim piaggio prijenosom bi mogel oko 105...treba poštelat skuter još očito,na variomatu budeš videl kolko ti se remen penje
Citat: zich - 29 Srpanj, 2012, 10:31:55To bi trebalo biti bolje Trophy uz sitne izmjene se moze dosta pribliziti due+Moras vidjet dal ti dize remen skroz... I trebao bi produzenu getribu.šta mi je činiti kakve su to izmjene?šta napravit ako ne diže remen do kraja,kolko bi on s ovim setupom trebao iči...getribu neču još stavljat nisan baš u mogučnosti...
Prvo uzmi dobar marker i s njim povuci par crta po variomatu, id ssredine prema van, ali nemoj stediti marker. I crtu povuci lagano preko vanjskog rubaTakav variomat namontiraj i odi na voznju, i tu izvrti skuter do max brzine.Onda skini i vidi koliko ti je crta izbrisano pa se javi i onda idemo na iduci korak.
evo moj vx po satu ide 110, gps 100, normalno sjedenje na njemu na ravnici