Tehnički kutak > Injection

Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7

<< < (7/9) > >>

Lenko:
Ima više načina da vratiš blokadu...najgora i najnepoželjnija je sa vraćanjem slepog creva...

Grale:
Samo stavi prsten,al širi za mm,ja mislim da bi oko 8 mm bilo dovoljno da nejde prek 55...
Izgled auspuha nema veze s prolazom na tehničkom

Lumos_:
ma nebi ne vracao sljepo natrag nego pitam tek toliko samo zbog tehnickog dali im je to bitno da vide gore..u krajnjem slucaju bi auspuh zamjenio (iako ni neznam tko jos uvjek uopce ima sljepica na auspuhu -.- ) ..ugl ako. je sljepo crjevo nebitno onda super..cu stavit samo siri prsten pa cemo vidjet kako se krece sa brzinom ako treba sta da se jos ustima..ali do tad ima vremena.

e da vas pitam  kakva iskustva imate sa uljima za injeksn masine,tip ulja,kvaliteta i tako..dali injeksni zahtijevaju nesto posebno sa uljima..ja sam evo zadnja 3-4 puta tocio svaki put drugo ulje,vjerojatno nisam trebao ali sam kemijao malo da vidim ako ima kakva razlika..naslusao sam se svega od onih najobicnijih ulja,polusintetike sintetike bla bla pa sad vise nisam pametan,jedni kazu stavi sintetiku radi XY stvari drugi nemoj fullsintetiku radi YX ostaje crno na klipu od nesagojevanja do kraja i tako..malo je ovdje kod nas ljudi koj voze injeksne pa sve to sto cujem mi govore ljudi s karburatorom,ne kazem da se ne razumiju u motore,ulja ili takvo sto ali bolje da se savjetujem sa nekima koji voze injeksne za svaki slucaj  :headbang:

zadnje sam stavio Ina Delta 5 ali evo imam doma jednu kantu isto Delte 5 ali sintetika,zlatna boca,pa eto dali da tocim ili da idem kupit kakvo drugo,koje vi preporucujete? :happy3:

Grale:
Koja bolan ina?
Nemoj to tocit više,jel je to 2 t uopće?
Uzmi motul,repsol,shell,silkolene polusintetiku,jbt 60 kn litru a traje ti prek 2-3 tisuće km,za sintetikom nema potrebe

Lumos_:
nije ne..ovaj je bio 4 t ..ma isprobao sam ih 3-4 namjerno jer sam bio lud vise,pio je ko smuk jbt pa sam hito vidjeti dali je do ulja mozda,neznam sta mu je..svakih 800-1000 km a mozda i manje moram novu bocu tocit o.O ..

kazes motul,repsol,shell.. ..slab je izbor kod nas gledao sam..sve neka ŽNJ ulja ili INA -.-'
ajde potrazit cu jos sutra na par mjesta i hvala usput

ej kad spustam u manje okretaje recimo kod semafora ili stopa osjecam da mi pocinje vibrirati skuli,pogotovo kad kocim i kad  naglo padne brzina i okretaji,a isto tako i kad vozim recimo do 30km/h ima lagane vibracije,u velikim okretajima i brzini to bas i ne osjetim,malo mozda ali ne toliko,sumnjam da je mozda kvacilo,remen ili roline ali nisam siguran

je netko imao slicnu situaciju pa da zna tocno rec sta je to ili da kemijam..jer imam osjecaj kad zavibrira ko da ce mi klip jednom u supku zavrsit hahaha malo nervira taj osjecaj pogotovo jer mi i guzica i volan vibriraju  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju