Tehnički kutak > Injection
Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7
Grale:
4 t ulje si tocil?
Izlij to van i natoci neko od gore predloženih...
Vibracije su širok pojam,probaj zvono i kvacilo malo posmirglat,možda bude bolje
Lumos_:
a probat cu sutra prekosutra malo osmirglat i remen pogledat samo da vrijeme uhvatim da ga otvorim na miru i da pogledam..sam mislio ako je netko imao sta slicno pa da je rjesio pa da me uputi da ne srljema okolo naokolo ali ako treba i tako cemo probat rjesit
ma sipao sam da 4t slucajno jer su sve boce bile od 4-5 litara a trazio sam litru i stajala je na polici pored 2taktola litra Ina delta5 pa nisam ni citao sta pise nego automacki zgrabio da napijem ovu pijanduru
ivek_sr:
Daj ne seri :) koji si ti kralj... pa normalno da nejde čovjeće 2t skuter nemre sagorit 4 t ulje, ali podmazivanje je sigurno bilo na razini a vozil je samo zato što ne radi mješavinu ulja i benzina, preporuka motul 710 unutra i nemaš brige... još jednom koji si ti kralj...4t ulje u 2 t-a :toothy12:
*JOHNSON*:
Men se i bas nije nesto pokazo motul dok sam vozio na njemu nije dobro sagorjevalo i uvjek je bilo masno oko auspuha,a kad sam prije sipo castrol 47kn litra onaj crveni nikad nije bilo kapi masnog oko auspuha tako da je po meni bolji kastrol.Bio je nako u sivoj boci s cepom sto izvuces i sam naspes :D E ovako je bilo.KLIK
Lumos_:
heheheh bilo je KLIK :headbang: rspct..
a pogledat cu danas,idem do grada pa da vidim,naso sam kad sam bio na jobu Liqui moly jbt nisam ni znao da ta trgovina postoji tu kod mene o.O tako da cu popodne ic pogledat sta nude tamo pa cu vidjeti i za taj motul i castrol sta nude i jos je Gralenabrojao par pa cu vidjeti sta od toga ima..zapisao sam si na papir i ovog puta cu citat :icon_thumright:
a sta ocekivat od budale kad sam brzoplet bio hehe dobro da nisam maslinovo stavio extra djevicansko :angry7:
hhehhehe :toothy9: pamet u glavu na greskama se uci :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju