Tehnički kutak > Injection

Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7

<< < (6/9) > >>

Lumos_:
sad mi je malo jasnije hvala na odgovorima :headbang:

jel zna netko mozda dal ima ovdje na forumu pa da mi linka kakvu temu o blokadam na purejetu,i ako ima koja tema sa pokojom slikom objasnjenjem i to..ili ako se netkom da pa da ne trazi nego ukratko da mi pojasni taj..auspuh b lokada se skida ko i na karburatoru ali di su ostale dvije,koliko sam cuo ima ih 3..

i koliko bi trebao km/h ici serijski p.j  bez blokada,kazaljka mi je na 70-75 konstantno ovisno naravno o cesti,zavojima,malo gore dole i tako ali uvjek mi se krece oko 75,nizbrdo 80 i vrlo slabo prelazi crtu od 80,skoro pa i ne bas..a negdje sam procitao ako se ne varam da serijski bez blokada ide cak malo vise od 85 a nizbrdo i 95 km/h..pa evo da vidim s vama koj vozite jet i ditek kako stoje stvari s vasim ljubimcima

Grale:
Ak se ne varam samo na variomatu je blokada...
Purejet bi trebal serijala ko i ostali piaggio ić oko 80 realnih...Sad kolko je to po satu,neznam...
Krivca potrazi u prijenosu za slabu krajnju

*JOHNSON*:
Moj je iso 80 po satu njegovom a ovja me s nrgom 2005 s auspuhom (karb) i malosi varijomatom jedva pratio :D

ivek_sr:
Nemoguće je stavit el. blokadu na i.e. mašinu

Lumos_:
ma ne ne nebi ni stavljao nikakve elektronske blokade,nego pitam za blokade posto sam cuo da pure jet ima 3 pa mi je bilo onako ???   kakva je to treca   ???    ta blokada na variu je onaj plasticni prsten ispod remena ?? a bivsi vlasnik je krpao auspuh jer se vidi di je stajalo sljepo crijevo..

ako vratim blokadu na variomat a ne diram auspuh,kolika ce mu bit krajnja?je dovoljno za proc tehnicki ili bi morao vracat sljepo crjevo odnosno zamjenit auspuh za taj dan zbog brzine a i dali je njima vazno d vide da je gore sljepo crjevo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju