Tehnički kutak > Injection

Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7

<< < (3/9) > >>

Grale:
Gljiva bi igrala samo uz polini časicu...
Dobio bi dernjavu i gotovo niš na performansama

ivek_sr:
Sa gljivom ne dobiš apsolutno... al apsolutno ništa... ja probao isti k... ko i prije mi je bilo sam se više derao.

*JOHNSON*:
Rodjak malo pumpu procackaj ja sma imo purejta i vozio sam ga po kisama,po neasvalitranim cestama i nikad se nije ugasio niti ista.Jedino kad mi je pumpa bila osla tad se gasio u voznji i to se ugasi moras ga ostaviti minut dva i onda opet upali.i svjecica ti je bolja ngk jer je to na mom uvjek radila nekad je znala izdrzat i vise od 10tkm tj sam je jedna tolko izdrzala :D.Ja sam na svom motoru napravio 24tkm.I sad sam ga prodo i evo covjeku se pokvario :SS.

Grale:
To sa pumpom ti vrijedi samo da do doma dođeš,koda je programirana tak :toothy9:
Drugi dan nebude vrtila da je neznam kaj...
Da, meni se isto cpr8e najbolje pokazala, s jednom serijom denso, 3 ditecha nisu htjela palit, al to sve iz istog dućana :dontknow:
S ostalim denso su ok radili

Lumos_:
Mi moze netko preporuciti koju dobru  svjecicu za pure jet,di kupit i koliko kosta  :happy3:

Dakle rjesio sam sve probleme i od zadnjeg posta do jucer radio vrhunski i evo sad opet neko njesra   :icon_scratch: jako cudno je palio zapravo nije ni verglao nego bi puknuo jednom i onda se natezao neki cudan zvuk,stajaznam neznam ni kako da objasnim hehe ugl. jako lose..i to samo kad je hladan,kad ga ugasim nakon voznje i upalim ponovo normalno pali ali cim se ohladi,jako lose pali ali upali..

skinuo sam svjecicu,inace bi bila onako glatka crna ali sad je bila ne samo na opip vec i odmah na pogled kao da je hrapava,odnosno crno smeda hrapava kao hrdava,bas tako je izgledala..ali samo onaj luk..dali je to naznaka da ce riknut ubrzo?

..i usput,koliko sam ja upoznat Pure Jetu je kao neki standardni zazor svjecice na kojem radi 0.6 ili 0.65 nisam tocno siguran,ali mogu reci da sam ga povecao na 0.9 i da radi puno puno bolje..na manjem zazoru mi se gusio dosta,nemirno radio u leru i gasio se..pa ako neko ima iskustva s time nek podjeli malo  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju