Tehnički kutak > Injection

Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7

<< < (2/9) > >>

ivek_sr:
Lampica od injektora ti uvijek gori na danom kontaktu tek kad skuter zapali ona se gasi, eh sad ako imas problem sa konektorima onda naspricaj wd-a na to. Uglavnom meni se jedan purejet gasio u zavoju zbog pumpe goriva jer je gubila kontakt pa si i to pogledaj

Grale:
Očito je bilo vode po instalacijama....
Ako sad ide ok,nemoj ga dirat...
A ovo za pumpu,meni je isto gubila kontakt,al nije više dugo ni radila

Lumos_:
@ ivek_sr- Hvala na odgovoru,zanimalo me to za lampicu al nikako da pitam nekog kako stoje stvari sa tim injektorima pa evo zahvaljujem  :) a sto se pumpe tice nju sam bragicama fiksirao i konekcija na njima je odlicna tako da je pumpa tip top,provjerena je..a i ovo je nova,ima 2 mjeseca vise manje.

@grale- Da moguce da je bilo do te vode s obzirom da sad funkcionira,iako me ovo prekjucer malo iznenadilo..radio je 5 dana vrhunski nakon onog incidenta s vodom i onda se nakon ravnice u kruznom toku kad sam pustio gas ugasio,isto tako upalila se lampica i greske 8,7,6 i gresku 12 mi je pokazao sto bi bila pumpa goriva  ali to je prvi put da nju pokazuje,tako da uz to s vodom pretpostavljam da gubi negdje kontakt svako toliko s obzirom po kakvim cestama vozimo nebi se cudio ni da mi se sve iskopca  :angry7: i takoder hvala na odgovoru  :)

Evo javim vam za koj dan stanje pa cemo vidjeti u cemu je bio problem

p.s jedno kratko pitanje cisto radi sigurnosti
   Stavljanje gljive na pure jet  -    moze ili bolje ne?

i dali se ista drugo treba promjeniti i staviti ako se stavlja gljiva gore ili sve ostaje isto i samo se airbox skida i zamjenjuje sa gljivom

Grale:
Gubi kontakt na pumpi...
Drugi put dok ti krepa zbog toga,rastavi ju i počisti iznutra...

Lenko:
Gljiva - bacanje para, vremena, živaca...pogotovo na injection makinama...zaboravi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju