Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pumpa goriva pure jet  (Posjeta: 1059 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zipst

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: na hrpi
  • MojSetup: trkeci
  • MojSpuh: probusen
pumpa goriva pure jet
« : 18 Listopad, 2012, 18:21:55 »
je li tko zna da li je tvornicki el. motoric u pumpi potopljen u gorivu? pumpa radi dok benz ne dode u nju :icon_scratch: :toothy12: :toothy12:
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio

Offline Lenko

• moderator
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zemun
  • Moj Skuter: Aprili SR 50 Di Tech
  • Moja Kaciga: XXX
  • MojSpuh: ZX
Odg: pumpa goriva pure jet
« Odgovori #1 : 18 Listopad, 2012, 21:19:36 »

Offline zipst

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: na hrpi
  • MojSetup: trkeci
  • MojSpuh: probusen
« Odgovori #2 : 19 Listopad, 2012, 02:29:31 »
vidia sam tu temu..rastavia sam je vise puta i kontakti su odlicni :toothy11: ... problem je slijedeci...dam kontakt, pumpa ne zuji, kad je spojim direkt na aku, nista se ne događa... nakon skidanja poklopca di je konektor IZ KUCISTA JE ISCURILO CCA 0.5 DCL BENZINE!!
komplet motor je bia potopljen u njoj...nakon sta sam ga ispuha, isproba ga na aku, radi, stavim poklopac s kontaktima..spojia na aku..radi...sklopia pumpu, stavia na motor, dam kontakt, pumpa veselo zazuji , motor upali prakticki na zub...i nakon 4 sec se ugasi :redface:  iskljucim kontakt, ponovo ga dam i nista se ne cuje...pumpa mrtva...rastavim je i opet ista prica..ponovo motor pliva u gorivu :angry9: 
nisam ga ispita kao na videu, to cu sutra, al koliko vidim izvana, cetkice i kolektor se cine dobri, jos sam uhvatia za osovinu dok je radia i pod opterecenjem se isto cini dobar :angry9: :dontknow:
ovo mi je prvi (nadam se i zadnji :icon_biggrin:) kontakt sa pure shitom pa ne znam kakva bi ta pumpa trebala bit, da li motor treba plivat u gorivu ili ne, pitao sam neke elektricare i svi imaju svoju teoriju...neki da MORA bit u bengi radi hlađenja, neki da ne smije ni pod razno jer masnoca uđe između cetkica i kolektora pa da zato ne vrti...al to su sve ljudi koji nikad nisu vidili takvu pumpu a kamo li je rastavljali pa ne znam kome vjerovati..
da bar znam jel treba bit u gorivu ili ne pa bi lako dalje...ako da, dooobro ispitat motoric... a ako ne, trazit zasto pusta :dontknow:
meni sve unutra izgleda ok, klipic je u dobrom stanju, rupa u kojoj stoji isto, nema nikakvih znakova trosenja ni lufta :dontknow: :help:
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #3 : 19 Listopad, 2012, 02:55:15 »
motorić je u benzinu.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline ivek_sr

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • tehnička podrška
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moja Kaciga: Arai Condor
« Odgovori #4 : 22 Listopad, 2012, 09:58:53 »
Pumpa kad se čuje onak da se sva trese ko da je razvaljena dakle kad je bučna onda je ispravna... mene je to zezalo da upališ i radi par sekundi i onda stane unutra oni kontakti su me za*bavali pa sam to malo očistio popigao jer mi se nije dala radit ona šema sa ušicama i evo čovjek se dan danas vozi bez ikakvih problema
4t u srcu <3