vidia sam tu temu..rastavia sam je vise puta i kontakti su odlicni
... problem je slijedeci...dam kontakt, pumpa ne zuji, kad je spojim direkt na aku, nista se ne događa... nakon skidanja poklopca di je konektor IZ KUCISTA JE ISCURILO CCA 0.5 DCL BENZINE!!
komplet motor je bia potopljen u njoj...nakon sta sam ga ispuha, isproba ga na aku, radi, stavim poklopac s kontaktima..spojia na aku..radi...sklopia pumpu, stavia na motor, dam kontakt, pumpa veselo zazuji , motor upali prakticki na zub...i nakon 4 sec se ugasi
iskljucim kontakt, ponovo ga dam i nista se ne cuje...pumpa mrtva...rastavim je i opet ista prica..ponovo motor pliva u gorivu
nisam ga ispita kao na videu, to cu sutra, al koliko vidim izvana, cetkice i kolektor se cine dobri, jos sam uhvatia za osovinu dok je radia i pod opterecenjem se isto cini dobar
ovo mi je prvi (nadam se i zadnji
) kontakt sa pure shitom pa ne znam kakva bi ta pumpa trebala bit, da li motor treba plivat u gorivu ili ne, pitao sam neke elektricare i svi imaju svoju teoriju...neki da MORA bit u bengi radi hlađenja, neki da ne smije ni pod razno jer masnoca uđe između cetkica i kolektora pa da zato ne vrti...al to su sve ljudi koji nikad nisu vidili takvu pumpu a kamo li je rastavljali pa ne znam kome vjerovati..
da bar znam jel treba bit u gorivu ili ne pa bi lako dalje...ako da, dooobro ispitat motoric... a ako ne, trazit zasto pusta
meni sve unutra izgleda ok, klipic je u dobrom stanju, rupa u kojoj stoji isto, nema nikakvih znakova trosenja ni lufta