Ostalo > Svijet računala i mobitela

tablet,info

<< < (5/7) > >>

strikoo:
Moje osobno mišljenje je da sa tabletom treba pričekati dok ne dođu w8 tableti (ako već nisu) jer imate punu funkcionalnost windows uređaja sa mogućnošću spajanja miša tipkovnice i korištenja kao normalnog računala + hdmi, USB itd.

jprekrit:
Već odavno postoji mogućnost spajanja miša i tipkovnice na tablet. Upravo i to koristim na svojemu. A preko HDMI-a igram igre na TV-u. :-)

Sent from my Galaxy Note 10.1 using Tapatalk HD

kos3:

--- Citat: steeef - 12 Studeni, 2012, 12:01:57 ---ljetos sam bil u sličnoj dilemi i gledal neki tablet da uzmem al sam ipak se odlučil za netbook 11.6 inča ekran..acer aspire one (radi besprijekorno)..
dakle nije nešt puno veći nego tablet a opet ekran je dovoljno velik za pogledat i flim..ne grije se nešt previše meni osobno je to bolja opcija..tablet je više ko igračka..sad je stvar kome kaj bolje odgovara.

--- Kraj citata ---
ja imam navedeni laptop ali mogu reci da mu multi tasking nije bas dobra strana, znači imam otvoren word, i ulazim po nešto u control panel i dost mu treba da nekaj otvori, opce neznam zakaj i kaj da napravim...

tommy:

--- Citat: Miki-speedy - 21 Listopad, 2012, 14:26:18 ---
--- Citat: jprekrit - 21 Listopad, 2012, 12:46:12 ---Ma mislio sam, rizik kao odvojiti malo više novaca. ;)
Iskreno, za Acer neznam... Ali za Asus sam siguran da je dobra firma.

--- Kraj citata ---
znam da su mi u servisu kad sam kupovao lenovo s10 govorili da je acer shit,zato mi na um pade to...
mozda glupo pitanje,al jel se moze tablet isprobat tamo?

--- Kraj citata ---

rekli su ti da je acer shit samo zato što ga oni nemaju u trgovini

strikoo:

--- Citat: jprekrit - 12 Studeni, 2012, 18:31:48 ---Već odavno postoji mogućnost spajanja miša i tipkovnice na tablet. Upravo i to koristim na svojemu. A preko HDMI-a igram igre na TV-u. :-)

Sent from my Galaxy Note 10.1 using Tapatalk HD

--- Kraj citata ---

Nisi shvatio poantu. Android se ne može uspoređivati sa windowsima, a w8 tableti nude full windowse. Digneš na njega sve aplikacije koje imaš na desktop/laptop računalu i uživaš identičan rad uz miša i tipkovnicu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju