Ostalo > Svijet računala i mobitela
tablet,info
jprekrit:
Ako ih zamoliš, možda će ti dati da ga isprobaš.
Sent from my Galaxy Note 10.1 using Tapatalk HD
Pulss:
Tko god ti je reka da je acer shit, taj ocito nezna sta govori. Bolje bi mu bilo da cita i uci se malo nego da prica gluposti. ;D
jprekrit:
Ja mislim da danas nema više lošeg uređaja. Ti svi tableti, manje više imaju iste komponente ugrađene, samo se razlikuju po dizajnu i možda po kvaliteti izrade kučišta.
Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk 2
strikoo:
--- Citat: jprekrit - 12 Studeni, 2012, 10:41:54 ---Ja mislim da danas nema više lošeg uređaja. Ti svi tableti, manje više imaju iste komponente ugrađene, samo se razlikuju po dizajnu i možda po kvaliteti izrade kučišta.
Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
Tako nekako. Asus i toshiba daju po 2g garancije na svoje prijenosnike, a imaju najmanje kvarova. Što god uzimao, ako se može dokupiti garancija onda ju obavezno i kupiš. Naravno, najbolje bi bilo i svaki uređaj osjetiti u rukama te pročitati po internetu što više toga o istima.
steeef:
ljetos sam bil u sličnoj dilemi i gledal neki tablet da uzmem al sam ipak se odlučil za netbook 11.6 inča ekran..acer aspire one (radi besprijekorno)..
dakle nije nešt puno veći nego tablet a opet ekran je dovoljno velik za pogledat i flim..ne grije se nešt previše meni osobno je to bolja opcija..tablet je više ko igračka..sad je stvar kome kaj bolje odgovara.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju