Ostalo > Svijet računala i mobitela
tablet,info
Miki-speedy:
zanima me da l' se isplati to cudo kupovat,radio sam na par njih al vrlo kratko
ako da,koji bi preporucili?
Rox-Rab:
ako ti igrice nisu bitne to je prava stvar, ako si vecinom na internetu tablet je sasvim dovoljan, ja bi trenutno uzeo radije tablet nego laptot, ako mi treba nesto vise uvijek imam komp :dontknow:
Miki-speedy:
--- Citat: Rox-Rab - 18 Listopad, 2012, 17:46:15 ---ako ti igrice nisu bitne to je prava stvar, ako si vecinom na internetu tablet je sasvim dovoljan, ja bi trenutno uzeo radije tablet nego laptot, ako mi treba nesto vise uvijek imam komp :dontknow:
--- Kraj citata ---
A znas kako,laptop mi je dojadio iz razloga sto se grije puno pa kad odem negdje ne mogu ga u krilo stavit :icon_biggrin:
drugo tezak je,nekako osjetljiv(imam osjecaj da bi ga nepaznjom mogao smrskat) pa sad kontam neki samsungov uzet 10ak inch-a
ima ovaj p1000,samo me muci taj 1Ghz proc :dontknow:
jprekrit:
Ja već dulje vrijeme pikiram na Toshibu Thrive At100. Uz gigu rama, dualcore proc, 10 inča ekran, mogučnost spajanja miša i tipkovnice na njega, taj tablet se kod nas u dučanu može naći za nešto više od 2000 kn, novi što je jako isplativo u odnosu na konkurenciju s istim hardverom.
Miki-speedy:
--- Citat: jprekrit - 18 Listopad, 2012, 20:53:46 ---Ja već dulje vrijeme pikiram na Toshibu Thrive At100. Uz gigu rama, dualcore proc, 10 inča ekran, mogučnost spajanja miša i tipkovnice na njega, taj tablet se kod nas u dučanu može naći za nešto više od 2000 kn, novi što je jako isplativo u odnosu na konkurenciju s istim hardverom.
--- Kraj citata ---
Gdje se moze kupit sto blize zupanji?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju