Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Moj tpr vs Yamaha x-max
luka ns:
ljepo ide skuter, to se vidi...a i zvuk je dobar ;D
kak ide ovaj e90?
lijep vozni park nema sta :icon_thumright:
ova tema je otisla stvarno u krivom smjeru zbog nekih osoba sa svojim bezveznim ispadima potpuno nepotrebnim
ako vam se ne sviđa mogli ste preskoćit temu a ne tako baljezgat :hello:
_r0bi_:
--- Citat: luka ns - 17 Listopad, 2012, 21:51:26 ---ljepo ide skuter, to se vidi...a i zvuk je dobar ;D
kak ide ovaj e90?
ova tema je otisla stvarno u krivom smjeru zbog nekih osoba sa svojim bezveznim ispadima potpuno nepotrebnim
--- Kraj citata ---
cuj uvijek ima takvih u svakoj temi :icon_thumright:
Tpr je brutala aaaaa E90 isto nije za bacit :laughing7:
Cuj svako ima neku zanimaciju doticnom gospodinu su to vozila na dva kotaca ;D
Josip:
--- Citat: gokiSP - 17 Listopad, 2012, 21:30:59 ---
--- Citat: Josip - 17 Listopad, 2012, 21:20:38 ---
e i? :dontknow: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
E i opet ne čitaš, to je bilo ovome:
--- Citat: Lumpri - 17 Listopad, 2012, 14:40:45 ---izgleda da ide odlično a i vizualno je ljep svaka čast...jel se može znat kompletan setup i krajnja po gps-u?i koliko je para ulupano u mašinu?
--- Kraj citata ---
;D
--- Kraj citata ---
ja se ispricavam :toothy3:
--- Citat: _r0bi_ - 17 Listopad, 2012, 21:41:13 ---alo ekipa kao prvo autor ove teme nije balavac od 15g nego je covjek u najboljim godinama :laughing7: sa brdo iskustva na dva kotaca :headbang:
Dotore sta si se zapalio koji k**ra* nemoj mjesat kruske i jabuke....slozi ti 70ccm(ne naravno Dr.eva ili Malossi sport :icon_biggrin: ) koja je bez kvara presla cca 6tkm i koja po gps-u ide....(bit ce slika kao dokaz/ne obecanje)onda mozes doc i mozemo dalje razgovarat :icon_thumright:
Lumpri setup imas Ivanm ti je stavio link,a slika maximale po gps-u ce uskoro kao sto sam vec reko
Btw zelena zvijer desno je E90 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa kakve veze ima ko ima koliko godina, sta vozi i sta posjeduje :icon_scratch: :dontknow:
nitko gospodinu vlasniku tpr-a nije ni rijeci rekao, dapace meni je osobno drago da ima ljudi koji su posveceni tuningu, i to SKUTERA
--- Citat: luka ns - 17 Listopad, 2012, 21:51:26 ---ljepo ide skuter, to se vidi...a i zvuk je dobar ;D
kak ide ovaj e90?
--- Kraj citata ---
sta sam ja rekao, mario je prokomentirao da nije nista specijalno
neznam na koji nacin ste vi to shvatili, ali sigurno nije zlonamjerno i da bi nekog omalovazavao
kazete da ima onih koji seru, pa ako se nekog nije dojmilo onda to moze i rec, ipak je ovo forum, ljudi komentiraju i pozitivno i negativno :dontknow:
_r0bi_:
ima Josipe iskusto cini majstora a to on ima :icon_thumright: a mi moramo jos puno graha pojest da bi dosli na njegov level :icon_biggrin:
Btw nadi mi jednu 70-ticu na forumu koja se vrti na cca 13t ok/min a da je presla cca 6tkm :redface:
ivanm:
Ma odlican je i Josip majstor al je prgav ko i svaki dalmatinac vise manje ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju