Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Moj tpr vs Yamaha x-max

<< < (10/12) > >>

Josip:

--- Citat: _r0bi_ - 17 Listopad, 2012, 22:14:39 ---ima Josipe iskusto cini majstora a to on ima  :icon_thumright: a mi moramo jos puno graha pojest da bi dosli na njegov level  :icon_biggrin:

Btw nadi mi jednu 70-ticu na forumu koja se vrti na cca 13t ok/min a da je presla cca 6tkm  :redface:

--- Kraj citata ---

ma sve 5, covjeku svaka cast, skuter je slozen vrhunski na visokom nivou pedantnosti, svaki detaljcic je rijesen, masina po mom ukusu  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
na forumu ce vjerojatno bit jos nekoliko setupa ko njegov, tj da se nece rasprodat u djelove ili cviknut duze od 2000km
jer ovo je vecini prolazna faza i malo je onih koji to stvarno i istinski vole, te ce uvijek nesto prpat slagat stelat i naganjat --- ali samo iz SVOG OSOBNOG ZADOVOLJSTVA

kazem da smo covjeku bezveze zaspamali temu zbog jedne negativne kritike  :icon_thumright:

Grale:
Odlično ide skuter,barem po snimkama kaj se vidi...
Čital sam prvih par strana projekta,dalje mi se nije dalo,pa jel bi mogo ko reć koja je sad glavna dizna?

salej600:
Nije mi uopće bila namjera hvaliti se sa skuterom nego tek da se vidi kako ide Tpr u odnosu na neke druge, a bez obzira što je prešao više od 6t km.
Radi, pali i ide isto kao i prvog dana kada je podešen. Ja prezadovoljan  :icon_thumright:
Rađen je za grad i vožnju svaki dan, a naravno da ima puno puno boljih i bržih od njega.
Stvar je samo para i tko šta i kako želi.
Doktor mi je i inače bio jedan od glavnih savjetnika u sastavljanju i podešavanju.
Baš ti hvala majstore, puno si mi pomogao  :icon_thumright:
Pomagali su još članovi, SRAD, mmario73, kiza itd.
Karb je 21 iz Malosi pakiranja, a gl. dizna 92.

Tomos je naturpijana mašina od elektronika 90+hrpa dijelova. Skuteri sa Malosi sportom i sličnima ne mogu mu ama baš ništa. Čak ni ići u vjetru iza. U originalnom stanju ima 9 ks.
Tako je majstore-tomos alien atx-monster energy. Dobio nalje neki dan.

Skuteru je izmjereno u sagnutom položaju po gps-u ravno 125 km. Ima slika na Tomos forumu  :icon_thumright: Neznam kako ju skiniti i prebaciti ovamo

Hvala svima na pohvalama

ivanm:
samo odeš tamo na sliku, kopiraš link i zalijepiš ovdje :icon_tongue:

2TDottore:
tema je stvarno malo previse osla u krivom smjeru tak da evo ja se ispricavam sto sam doveo jednim djelom do toga.nemojte nekai zamjerit nisam mislio nis ozbiljno sve je bilo kroz zajebanciju. "salej600" i ekipa samo napred vidim da imate volje a to se cijeni i sretno dalje u tuningu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju