Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Moj tpr vs Yamaha x-max
Josip:
--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2012, 10:17:31 ---TPR je midrace kao i st6 racing, u biti identičan potpuno, radi na 12500 kao i due+ i ne znam kakve to veze ima sa team2 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
neznam bas, kakvih 12500 i due+, s kojim spuhom, ako je to identican cilindar ko i S6R MkI koji sa R1200 (koji je raden za taj cilindar) peak power ima 13500
--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2012, 10:30:43 ---to je isto ko da kažeš da z1000 nije ništa naspram cbr 1000.. :omfg:
--- Kraj citata ---
nisam reka da nije nista, samo sam zelija rec da vozis cbr 1000 i kad bi sjeo na z1000 da bi imao neke "nedostatke"
u prijevodu, dottore vozi te racing pile po stazi (i po lokalnim makadamima :icon_biggrin:) i njemu ovo nije nista spektakularno
ispricavam se sta se nisam malo bolje izjasnio u svom iznosenju citave situacije :dontknow: :icon_tongue:
ivanm:
projekt je ovdje
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43473.0.html
Josip:
--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2012, 17:52:16 ---projekt je ovdje
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43473.0.html
--- Kraj citata ---
e i? :dontknow: :icon_scratch:
gokiSP:
--- Citat: Josip - 17 Listopad, 2012, 21:20:38 ---
e i? :dontknow: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
E i opet ne čitaš, to je bilo ovome:
--- Citat: Lumpri - 17 Listopad, 2012, 14:40:45 ---izgleda da ide odlično a i vizualno je ljep svaka čast...jel se može znat kompletan setup i krajnja po gps-u?i koliko je para ulupano u mašinu?
--- Kraj citata ---
;D
_r0bi_:
alo ekipa kao prvo autor ove teme nije balavac od 15g nego je covjek u najboljim godinama :laughing7: sa brdo iskustva na dva kotaca :headbang:
Dotore sta si se zapalio koji k**ra* nemoj mjesat kruske i jabuke....slozi ti 70ccm(ne naravno Dr.eva ili Malossi sport :icon_biggrin: ) koja je bez kvara presla cca 6tkm i koja po gps-u ide....(bit ce slika kao dokaz/ne obecanje)onda mozes doc i mozemo dalje razgovarat :icon_thumright:
Lumpri setup imas Ivanm ti je stavio link,a slika maximale po gps-u ce uskoro kao sto sam vec reko
Btw zelena zvijer desno je E90 :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju