Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Moj tpr vs Yamaha x-max

<< < (8/12) > >>

Josip:

--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2012, 10:17:31 ---TPR je midrace kao i st6 racing, u biti identičan potpuno, radi na 12500 kao i due+ i ne znam kakve to veze ima sa team2 :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

neznam bas, kakvih 12500 i due+, s kojim spuhom, ako je to identican cilindar ko i S6R MkI koji sa R1200 (koji je raden za taj cilindar) peak power ima 13500

--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2012, 10:30:43 ---to je isto ko da kažeš da z1000 nije ništa naspram cbr 1000.. :omfg:

--- Kraj citata ---

nisam reka da nije nista, samo sam zelija rec da vozis cbr 1000 i kad bi sjeo na z1000 da bi imao neke "nedostatke"
u prijevodu, dottore vozi te racing pile po stazi (i po lokalnim makadamima :icon_biggrin:) i njemu ovo nije nista spektakularno

ispricavam se sta se nisam malo bolje izjasnio u svom iznosenju citave situacije  :dontknow: :icon_tongue:

ivanm:
projekt je ovdje

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43473.0.html

Josip:

--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2012, 17:52:16 ---projekt je ovdje

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43473.0.html

--- Kraj citata ---

e i?  :dontknow: :icon_scratch:

gokiSP:

--- Citat: Josip - 17 Listopad, 2012, 21:20:38 ---

e i?  :dontknow: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

E i opet ne čitaš, to je bilo ovome:

--- Citat: Lumpri - 17 Listopad, 2012, 14:40:45 ---izgleda da ide odlično a i vizualno je ljep svaka čast...jel se može znat kompletan setup i krajnja po gps-u?i koliko je para ulupano u mašinu?

--- Kraj citata ---

;D

_r0bi_:
alo ekipa kao prvo autor ove teme nije balavac od 15g nego je covjek u najboljim godinama  :laughing7: sa brdo iskustva na dva kotaca  :headbang:

Dotore sta si se zapalio koji k**ra* nemoj mjesat kruske i jabuke....slozi ti 70ccm(ne naravno Dr.eva ili Malossi sport  :icon_biggrin: ) koja je bez kvara presla cca 6tkm i koja po gps-u ide....(bit ce slika kao dokaz/ne obecanje)onda mozes doc i mozemo dalje razgovarat  :icon_thumright:

Lumpri setup imas Ivanm ti je stavio link,a slika maximale po gps-u ce uskoro kao sto sam vec reko

Btw zelena zvijer desno je E90  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju