Evo ovako zaboravan sam ovih dana jako, zaboravio sam
najvazniji update tjedna. Znaci preko njuskala sam narucio s6 kariku ,lik je sve izmjerio kaze pase sigurno, preko natezanja za slanje o cemu sam mu reko samo nemoj da me odere postarina normalno poslo je u pon i utorak ujutro mi na vratima postar sa postarinom od 50kn
Ajde prezivit cu sav sretan odem stavit kariku na klip i imam sta vidit ...................................
NEPASE! Popizdio sam
al reko rijesit ce se. I sva sreca da tata ima dobre prijatelje,pa smo tako jednom odnesli klip na prosiri kanal. svaka cast liku 2 sata je rucno tokario
I eto karika je sjela i onda kako je falio osigurac odem ja u najblizi moto ducan kad ono bolcna 12
Ja sam ful mislio da je 10, cak mi je i laki kad mi je prodavo to reko
I eto tu je problem.
Znaci sad imam serijsku radilicu na trophyu koji je bolcna 10 i prekrasno ide skoro mi je zao rastavljat. Razmisljam o tome da mi je cak bolje kupit nove blokove i radilicu pa u nju sve nabit nego u ove jer vise nikad ni serijala ni neki base nece moc doc na nju. Eto zanima me i vase misljenje, a isto tako bacanje lezaja svaki put.
Eto i ovu izudaranu glavu, da nju malo poslajfam ili nesto? Iako ne skodi performansama da slucajno nebi nesto bilo