Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (112/237) > >>

balki:
Provjeri si i čep posude i ako ne dihta mjenjaj njega ili brtve- sistem mora moć nabit pritisak  (voda/antifriz ne kipi ni na 120 stupnjeva kad je na 2 bara.)

MarinM:

--- Citat: civro - 03 Lipanj, 2013, 16:36:07 ---Vidi ga moj stage 6 :D meni je zakuhavo stim..stavio narda przim gas i nista hahah meni je crveni centralni.zelene hebo sustice ns hebo kvacilu ono sa se jos da nategnut i 4.0 roline :D

--- Kraj citata ---

nene,to je bilo samo za fotosesn jer ga bog nemoze ustelat... Vozim na arrowu, bolji se pokazo cak i od yasuni r-a , danas sam nabavio novu stvarcicu pa ako bude radilo kako treba predstavim veceras :)

ljubo46:
kak znaš da se grije nenormalno? pogledaj u posudu kad motor radi i gledaj da li ima povrat tak znaš da voda cirkulira--na ono malo crijevo se vidi kad dolazi voda...ako odmah u početku ne bude pričekaj da termostat otvori(dok dođe na radnu tepm) ak i onda ne bude dotok vode onda šteka termostat...

MarinM:
Polako se skuplja za ko neki slabiji midrace...

nakon sta sam nabavio stage6 mk2 kitu ,polini hi speed, malossi kevlar,malossy fly,malossi karbon lamelice doso je i

jos mi trebaju blokovi,radilica i to je to  :toothy3: E da i posto radim tj. ocu napravit prirubnicu pod 45 kako da to napravim a da karb ljepo ulegne, pricvrsti se i ostalo?

Hvalaa

boki_hawk:
Pratim :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju