Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
zrakoplovac:
ako ti je svjećica u redu prvo utvrdi tu "nenormalnu" temp na koju se grije,posudi od nekog indikator za temp...
ako utvrdiš da je visoka onda idi dalje raskapat i vidjet jel ti je kaj zaštopano...
ovak napamet ništ nemreš znat :icon_thumright:
MarinM:
Aha,okej ce napravimo sutra onda, znaci po vama netreba dodatno hlađenje? Evo pozicije kako sam zamislio u privitku :confused5:
Provjerit cemo sve :'( nebi se ja zalio ali vani je bilo 18-20 stupnjeva, sta kad bude 40?? cccc
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
zrakoplovac:
--- Citat: MarinM - 02 Lipanj, 2013, 23:55:25 ---Aha,okej ce napravimo sutra onda, znaci po vama netreba dodatno hlađenje? Evo pozicije kako sam zamislio u privitku :confused5:
Provjerit cemo sve :'( nebi se ja zalio ali vani je bilo 18-20 stupnjeva, sta kad bude 40?? cccc
--- Kraj citata ---
na to sam i ja mislil :icon_thumright:
možda još nabavit one rešetke kose ko od crossa (samo malo manje),samo da su crne,ako znaš na kaj mislim i iza mrežicu :icon_biggrin:
MarinM:
dada znam,ma nesto cu izmislit,nebi ni kemijo ako se sredi ta smjesa i ako je do nje ili ako je nes zastropano :icon_thumright:
civro:
Vidi ga moj stage 6 :D meni je zakuhavo stim..stavio narda przim gas i nista hahah meni je crveni centralni.zelene hebo sustice ns hebo kvacilu ono sa se jos da nategnut i 4.0 roline :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju