Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (56/237) > >>

Grale:
Kaj vam je svima najbitnije da auspuh nije farban?
Tvornička boja kad tad izgori svejedno :dontknow:

MarinM:

--- Citat: Grale - 17 Siječanj, 2013, 00:03:20 ---Kaj vam je svima najbitnije da auspuh nije farban?
Tvornička boja kad tad izgori svejedno :dontknow:

--- Kraj citata ---

A grale nije to to, ona tamnosmeđa , plavkasta boja nemozes rec da nije najljepse. Moze on bit i farban ali onda ima zajebancije sa poliranjem  :dontknow: Priznaj  :laughing7:

Grale:
Pa lijep je takav, al mi nije ružan ni u crno pofarban...
A većina čunera svejedno ide polirat ausuh, tak da mu je svejedno dal mora skinut tvornički ili renco lak :laughing7:

Zika:

--- Citat: MarinM - 16 Siječanj, 2013, 23:45:25 ---
--- Citat: Zika - 16 Siječanj, 2013, 23:42:50 ---
--- Citat: MarinM - 16 Siječanj, 2013, 23:34:27 ---
--- Citat: Zika - 16 Siječanj, 2013, 23:24:33 ---prosli tjedan sam sam montirao ralicu na svom roxu,SMRT!!!   :toothy9:

--- Kraj citata ---

I ja sam je kupio samo da je imam aerox bez nje izgleda ko g#vn% da prostite decki, upotpuni izgled nevjerovatno  :angel9: :angel9: :angel9: :angel9:

--- Kraj citata ---
da,al je i malo jebena kad ju sam stavljas,stavim jednu stranu,druga mi pade,pa mi kopca za vijak ispadne,al savladao sam ju.... :jerk:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

I mene je zajebavala ali kad vidis aeroxa potpunog zaboravis sve muke  :laughing7:

EDIT: Sta sa zx-om? Kako bi radio na mom sadasnjem setupu?Ajde decki need the odgovor...

--- Kraj citata ---
frend je na dr evu imo i odlicno je radio...trebo bi i tebi..max bi izvuko iz njega

Grale:
Al ga i kvotate, cijelu stranicu zauzmete :jerk:
Pa nebi baš sa zx-om izvlačil max iz kita, al bi dobro radil na trophyu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju