Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
Zika:
prosli tjedan sam sam montirao ralicu na svom roxu,SMRT!!! :toothy9:
MarinM:
Ma kupio sam neku iz podruma necijeg,sva ogrebana moram i polirat a posto ti negdje drmas te djelove po badava onako da doneses usput :notworthy: :notworthy:
A downhill bi sjeo UFFFFFFFF,e onda bi to bila zvjerka.Ako ti je to problem imam ja WISH LIST u najdrazoj ladici pa lako podjelim s vama :icon_thumright:
Ali dosadno je pa evo sitnica tek onako
1. Downhil volan
2. Oversize disk
3. yasuni spuh nebitno koji samo da radi na s6 sp mk2 i da nije farban
4. karika za s6 sport pro mk2
Eto par sitnica ( :laughing7: ) koje bi me usrecile do ljeta a ti mozes donest stagod oces :icon_thumright:
MarinM:
--- Citat: Zika - 16 Siječanj, 2013, 23:24:33 ---prosli tjedan sam sam montirao ralicu na svom roxu,SMRT!!! :toothy9:
--- Kraj citata ---
I ja sam je kupio samo da je imam aerox bez nje izgleda ko g#vn% da prostite decki, upotpuni izgled nevjerovatno :angel9: :angel9: :angel9: :angel9:
Zika:
--- Citat: MarinM - 16 Siječanj, 2013, 23:34:27 ---
--- Citat: Zika - 16 Siječanj, 2013, 23:24:33 ---prosli tjedan sam sam montirao ralicu na svom roxu,SMRT!!! :toothy9:
--- Kraj citata ---
I ja sam je kupio samo da je imam aerox bez nje izgleda ko g#vn% da prostite decki, upotpuni izgled nevjerovatno :angel9: :angel9: :angel9: :angel9:
--- Kraj citata ---
da,al je i malo jebena kad ju sam stavljas,stavim jednu stranu,druga mi pade,pa mi kopca za vijak ispadne,al savladao sam ju.... :jerk: :icon_biggrin:
MarinM:
--- Citat: Zika - 16 Siječanj, 2013, 23:42:50 ---
--- Citat: MarinM - 16 Siječanj, 2013, 23:34:27 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da,al je i malo jebena kad ju sam stavljas,stavim jednu stranu,druga mi pade,pa mi kopca za vijak ispadne,al savladao sam ju.... :jerk: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
I mene je zajebavala ali kad vidis aeroxa potpunog zaboravis sve muke :laughing7:
EDIT: Sta sa zx-om? Kako bi radio na mom sadasnjem setupu?Ajde decki need the odgovor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju