Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
I sjeo je variomat polini,i opet super iznenađenje nikad nebi reko da se tako nesto dobije s novim variomatom. Evo ista ova livada kao sa videa, prije variomata je slajfo samo s mjesta a sad kako god dam gas slajfa, i u voznji i sa mjesta i svakako.Također mi je ispred kuce uzbrdica i uvjek je jedva izguro gore a sad s karburatorom i variomatom mogu na pola stat i krene bez problema.I da vas pitam remen mi je 15mm. To je hitno za mijenjanje?Također aerox mi jako brzo razvrti ali onda bas osjetim kako neide nego se samo dere. Roline su 3.0 pa cu stavit neke teze samo neznam koje. Ako netko u blizini rijeke ima nekakve roline samo da mi posudi da probam da nekupujem brdo njih bio bih zahvalan:) Dakle ponavljam pitanje jeli remen od 15mm za mjenjanje i dali su roline od 3.0 prelagane? :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11:
ljubo46:
kolega remen ti je za zamjenu... na 15.5mm se mijenja i stavi slobodno teže rolice
MarinM:
Rolice znam da trebaju teze ali neznam koje gramaze. Htio bi da cupa ali da ne vrti na toliko okretaja jer ce se raspast cijeli.
ljubo46:
a ne znam probaj s 3.5 grama koji centralni feder imaš? ja imam malossi žuti i 4.5 grama pa se vrti na 9000..
MarinM:
Evo sadašnji setup: Top performance Trophy
Arrow neznam koji
Dellorto 19 dizna 86 ili 82 nisam siguran ,ako je uopce bitno :laughing7:
Homemade GLJIVA
Polini high speed 3.0 roline
Malossi fly sa žutim šuštama i crveni centralni
Malossi kevlar remen
I to je to, sutra video ubrzanja i ostaloga :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju