Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
hmm, a neznam jer nema nikakve naznake da je to bilo vareno... mislio sam stavit onu gumicu ili sta je veecm ono sta je na s6 pro ili tako nes, trenutno je nabijen tanak sloj bakra,sve ostalo sta sam stavio je stopilo :sad1: a mozda da napravim ono za sustu?
MarinM:
Znate kod mene danas ljep dan i odem ja montirati dell 19, nadam se poboljšanju normalno, sve namontiram kad ono ŠOOK DEČKI. Ne da ide bolje, ne da je razlika nebo-zemlja nego je to neopisivo. Skoro sam ga zapuco u kucu kako je starto, cima kad god das gas, a jos ni polini vario nisam stavio :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: Ajme da znate kako sam sretan :toothy11: :toothy11: jace mi stvarno netreba i ja mislim da je sve sto se tice masine gotovo nakon sta namontiram variomat. ali nemojte se brinut jer projekt NIJE gotov :laughing7: :laughing7: i da vas usput pitam dakle koja dizna,rolice,opruga i suste na kvacilu bi sad bile najbolje? arrow auspuh i trophy. iako nema rupa u ubrzanju samo informativno..
2mario2:
--- Citat: MarinM - 22 Prosinac, 2012, 15:22:29 ---Znate kod mene danas ljep dan i odem ja montirati dell 19, nadam se poboljšanju normalno, sve namontiram kad ono ŠOOK DEČKI. Ne da ide bolje, ne da je razlika nebo-zemlja nego je to neopisivo. Skoro sam ga zapuco u kucu kako je starto, cima kad god das gas, a jos ni polini vario nisam stavio :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: Ajme da znate kako sam sretan :toothy11: :toothy11: jace mi stvarno netreba i ja mislim da je sve sto se tice masine gotovo nakon sta namontiram variomat. ali nemojte se brinut jer projekt NIJE gotov :laughing7: :laughing7: i da vas usput pitam dakle koja dizna,rolice,opruga i suste na kvacilu bi sad bile najbolje? arrow auspuh i trophy. iako nema rupa u ubrzanju samo informativno..
--- Kraj citata ---
znaci Dell je bio pun pogodak... super onda... zasto bi mijenjao ista ako je sve po ps-u??? :dontknow:
MarinM:
Ma dell je sjeo uff,sutra video kako dobiva i ima moment :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
pa ono pitam , jer sad namjestam karb da znam sta cu dobit kad stavim vario :happy3: :happy3:
MarinM:
Evo ga video kako je zivno sa dellortom :icon_thumright:
A sutra idem na poligon autoskole snimit video kako to sve skupa ide, sretan sam ko djete od 5 godina kad dobije darove od djeda mraza :notworthy: :notworthy: najosnovniji kit, i ja stavrno neznam sta vise treba iskreno jer leti :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju