Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
Grale:
U odlično izgleda :icon_thumright:
Samo drugi spuh gore još,ovaj arrow il kaj već je,mu ne stoji baš...
A i udubljen je na grani ak dobro vidim :icon_scratch:
MarinM:
Hvalaaa na pohvalama, ali tek sad pocinje pi*karanje ahah :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Naci zelim neko drukcije prednje svijetlo,ali necu da mi bude isto ko sta svi kupe pa sam se bacio na posao...
Kalup je napravljen od gipsa...
A onda izunutra punjen poliestetskim kitom, naravno svjetlo je bilo namazano masti tako da je plastika ostala citava i skroz uredu...
Ovo su planovi..
A ovako je ispalo :icon_thumright: :icon_thumright:
Na red je doslo i stop svijetlo :toothy3: :toothy3:
Bilo je popucano i nije mi ga bilo zao!
Led stop, i napravio sam da ledice svijetle normalno dok vozim, a kad kocim duplo jace, ako vas zanima kako napisat cu kako :happy8:
Masina nije serijala,ima kit od topa , onaj najslabiji mislim, ali ic ce on u bolje samo da se domognem malo love ,posto neradim i tek sam srednja skola haha :icon_thumright: :icon_thumright: a treba mi i auspuh, i upravo sam vidio jednu stvarcicu, a ta je da su mi druge slike na laptopu i sad ih idem prebacivat na kompijuter jer mi je na laptopu tesko radit :) Moram vam jos veceras pokazat do kuda sam doso, a onda cemo kanije ljepo polako skupa naprijed :glasses2: :glasses2:
tommy:
vidim dobro barataš sa "homemade" sviđa mi se :icon_thumright: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
MarinM:
Jos par slikica, od štopa i fara na skuteru ofarbani u crno ;)
A danas mi je od forumaša [R]UNNE[R]-a došao paket sa dijelovima , tako da sada imam sve poduplano i mogu radit na stylingu ;)
Neznam za vas, ali meni nije fora kupit nesto kad znas da jos masu ljudi ima istu stvar, za mene je bolje nesto originalno iako se puno stvari nemoze napravit tako da cu morat kupiti ali eto , sta je tu je :) :)
Rox-Rab:
prednje svijetlo mi i nije bas nesto, mozda si trebao napravit rupe i na drugoj strani :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju