Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (4/237) > >>

ivan_speedy:
Odlično,ovo je stvarno dobro ispalo,a i vidi se da imaš smisla za ajmo reći "homemade", :icon_thumright:

MarinM:
 ;D ;D hvala hvala ali kao sta sam i reko od runnera sa dobio i set zadnjih bocnih plastika tako da cu se bacit na onaj rep skupa sa sicem sve u jednom, kako da kazem, i bice one ko skrge neke , ionako su duple :)  za mene rođene  :laughing9: :laughing9:

Imam i par drugih projekti ali to je bilo vise za sredit skuter da ga prodam, a posto sam naletio na aeroxa njega sam odlucio zadrzat  :glasses9: :glasses9: :glasses9: :glasses9:

Evo nece ostat tajna, kupio sam ga za 1000kn jer je lik mislio da je zaribo haha. Istina je da je bilo tesko slajfat i to ali ipak , poslajfan je i sređen u 2 dana tako da :)

dachi:
svaka cast,imas ideje za taj homemade styling :D
kazes undertail ces radit,zasto ne uzmes od roxa prednju masku i to nekako smontiras? Do jaja bi ti to bilo ;)

MarinM:
e vidis o tome govorim, to vec ima brdo ljudi, a ja ocu nesto originalno  :icon_biggrin: Nego , sta mislite ako budem radio undertail i ostalo da mijenjam boju u neku metalik ili perla?

ApriliaMaster:
Super super, samo nastavi  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju