Pozdrav svima ja sam Nikola iz Varaždina, imam skuter naveden u profilu, Piaggio Fly 4t4v, prije pet dana sam obavio prvi servis na 1000 km, prošli tjedan u petak, znači skuter ima nešto preko 1000 prijeđenih kilometara, naravno dogovorim se i za skidanje blokada na tom prvom servisu, lik u servisu veli ok skinut ćemo i dali budemo vam prsten od variomata da si ga stavite za dvije godine kad budete išli na tehnički opet... Isprobao sam skuter kroz vikend i do danas i mislim da to nije to...
E sad imam par nedoumica oko kojih bi molio da mi odgovorite ako znate, prvo kada sam došao na preuzimanje skutera lik veli da je skinuta blokada, ali da taj skuter nema blokada na variomatu, nego da ima električnu blokadu i da je ta skinuta, pa da zato neću dobiti prsten od variomata...
Drugo, ide maximalno 56-57 i onda kao da udari u blokadu, još jače izraženo nego prije, imam osjećaj da su odblokirani okretaji, motor se brže vrti nego prije, ima dosta snage kad prijeđe 50 km/h, drukčiji zvuk i sve, on se vrti i nakon što udari u tu blokadu pa malo smanjim gas jer nema smisla... Nakon toga skočim do servisa evo danas i pitam dal bi se moglo to odblokirati još nešto na njemu jer da ide 57-58 i stane kazaljka i ja smanjujem gas, lik veli nene mi smo sve odblokirali a to na 57-58 je "njegova blokada", evo tim rječima mi veli, ja sad neznam ko je tu lud, kakva njegova blokada ako ja velim da odblokiraju sve, i kak nema na variomatu prsten, i koja mu je to blokada na elektronici dal je mislil lik da su odblokirali CDI, ništ ne kužim više oko toga, pa me zanima da li neko zna koje taj novi fly ima točno blokada da to pokidam van i da ga više ništa ne koči i da ne udara u tu šugavu blokadu...