Općenito > Generalno o skuterima

Priprema Vašeg skutera za zimu

<< < (5/14) > >>

zvonkec_92:
ivanm@ svi kinezi imaju limeni rezervar :(

vedoz:

--- Citat: pralas - 09 Listopad, 2012, 21:09:55 ---najvaznije da je skuter garaziran i sve ce biti dobro,znaci u garazu na centralnu nogaru,odspojiti aku i palit ga svakih par tjedana,sva mudrost

--- Kraj citata ---
upravo tako, mada kod mene jos nisu pocele te tzv. "pripreme za zimu" ide on jos :icon_biggrin:

skoda90:
ja sam svoj znao vozit prosle zime kad je bilo i -5 ako upali naravno  :icon_biggrin: tako cu i ove zime sve dok nepadne snijeg.
Samo sto mi jako lose palio prosle zime.malo mu zagrijem svijecicu vratim nazad i upali peti put iz prve  :icon_biggrin:

konig:

--- Citat: skoda90 - 12 Listopad, 2012, 10:26:28 ---ja sam svoj znao vozit prosle zime kad je bilo i -5 ako upali naravno  :icon_biggrin: tako cu i ove zime sve dok nepadne snijeg.
Samo sto mi jako lose palio prosle zime.malo mu zagrijem svijecicu vratim nazad i upali peti put iz prve  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hahahaha kralju  :toothy12: :toothy12:

Grale:
kak da ja svojeg sparkiram u garažu a imam samo bočnu čopavu? :icon_biggrin:

--- Citat: skoda90 - 12 Listopad, 2012, 10:26:28 ---ja sam svoj znao vozit prosle zime kad je bilo i -5 ako upali naravno  :icon_biggrin: tako cu i ove zime sve dok nepadne snijeg.

--- Kraj citata ---
meni se je uvijek gas sajla na batini smrzla pa sam moral s fenom grijat dio po dio da se odmrzne :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju