Općenito > Generalno o skuterima
Priprema Vašeg skutera za zimu
2mario2:
kod mene nema previše stajanja... dok ne padne snijeg se vozim... kad nemam auto jbg... :laughing7:
ivanm:
priprema za zimu:
umjesto yasuni r ide serijski sc22 sa izvađenim katalizatorom
mekši federi kvačila i reže role.
serijski filter zraka da bolje filtrira
obična svječica
zadnji blatobran
Jet Force C-tech:
--- Citat: Johnny iber - 09 Listopad, 2012, 21:00:41 ---Jedna dobra voznja prije zimskog sna... da ga malo propusem. ;D
Detaljno pranje,ispraznit gorivo iz rezervara i pravac soba :glasses9:
Da bude cijelo vrijeme na toplom i da mogu šerafit nekaj po njemu a da se ne smrznem ;)
--- Kraj citata ---
zbog cega to ?
zvonkec_92:
ja iz svojih skutera izvadim aku i spremim ih u sobu na toplo i svakih 3-4 tjedna ih malo pripunim i toe to.. a skuteri, devetka i rocky 125 su do sad stajali u garazi a 170 vani a sad ce ove zime svi u garazu..nije toplo al bit ceju na suhom, i obavezno svi rezervari puni do cepa da ne hrđaju...
btw imate sad u lidlu onaj punjac aku za 150kn ( ja uzo 2 ) oni digitalni kaj se sami gase kad je aku pun..
ivanm:
--- Citat: Jet Force C-tech - 11 Listopad, 2012, 22:51:00 ---
--- Citat: Johnny iber - 09 Listopad, 2012, 21:00:41 ---Jedna dobra voznja prije zimskog sna... da ga malo propusem. ;D
Detaljno pranje,ispraznit gorivo iz rezervara i pravac soba :glasses9:
Da bude cijelo vrijeme na toplom i da mogu šerafit nekaj po njemu a da se ne smrznem ;)
--- Kraj citata ---
zbog cega to ?
--- Kraj citata ---
da ne isparava i ne smrdi..
--- Citat: zvonkec_92 - 12 Listopad, 2012, 08:41:00 ---obavezno svi rezervari puni do cepa da ne hrđaju...
--- Kraj citata ---
kaj ima limeni rezervar?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju