Općenito > Generalno o skuterima
Priprema Vašeg skutera za zimu
kurbla001:
ja sam zamijenio antifriz, oprao ga cijelog i sve prečistio....i dalje nastavljam s vožnjom dok god se to može..
naravno ako nema padalina..ove zime planiram napraviti homemade lance..pa se voziti i po snjegu, je da imam nove gume ali reda radi..
skoda90:
--- Citat: Grale - 12 Listopad, 2012, 11:19:46 ---kak da ja svojeg sparkiram u garažu a imam samo bočnu čopavu? :icon_biggrin:
--- Citat: skoda90 - 12 Listopad, 2012, 10:26:28 ---ja sam svoj znao vozit prosle zime kad je bilo i -5 ako upali naravno :icon_biggrin: tako cu i ove zime sve dok nepadne snijeg.
Samo sto mi jako lose palio prosle zime.malo mu zagrijem svijecicu vratim nazad i upali peti put iz prve :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
meni se je uvijek gas sajla na batini smrzla pa sam moral s fenom grijat dio po dio da se odmrzne :toothy12:
--- Kraj citata ---
Tako je meni neki dan bilo,dam gas ono sajla ostane ??? i onda di je onaj feder na karbu malo ga pospricao wd-om i evo sad ko zmaj
redikulx:
Ne postoji za moga priprema za zimu, jer se vozi uglavnom i po zimi, osim baš kišnih dana i kad jako puše, onda stoji ispod skala, pokriven i to je sve.
roc:
Ja svojeg stavim u garažu i tako stoji do proljeća. Prvo paljenje na kurbl ili na alnaser a ak nece na alnaser napunis akumulator nikakva filozofija.
neuromaniac:
ma daj šta je vama , nema loših vremenskih uvjeta samo loša oprema :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju