Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: moja nova igračka  (Posjeta: 1917 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Nova Gradiška
moja nova igračka
« : 07 Lipanj, 2008, 12:21:12 »
TZR 250......total rebuild u tijeku....do zadnjeg šarafa

The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
Odg: moja nova igračka
« Odgovori #1 : 07 Lipanj, 2008, 13:04:55 »
Woow odličan motor :headbang: :icon_thumright:
Još kad ga središ...... :frajer:

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #2 : 07 Lipanj, 2008, 13:53:47 »
super  :icon_thumright:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #3 : 07 Lipanj, 2008, 14:38:15 »
hebena pila..

:headbang:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline master_o_fight

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #4 : 07 Lipanj, 2008, 14:43:51 »
super :happy3: 
vozi idiote vozi !!!!!

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #5 : 07 Lipanj, 2008, 17:01:52 »
hac voli cistu mehaniku, malo kubika a puno snage... :)

VIdim nije samo rebuild motora vec i kuce... (plocice)  :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #6 : 07 Lipanj, 2008, 19:01:05 »
imam trgovinu pločica u lokalu u prizemlju kuče,pa dvorište posluži ko skladište......nemam nikakvih planova zidat nešt po kuči sljedečih bar godinu dana,tak da če bit samo rebuild makine ,samo lagano  8)
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 07 Lipanj, 2008, 19:14:54 »
imam trgovinu pločica u lokalu u prizemlju kuče,pa dvorište posluži ko skladište......nemam nikakvih planova zidat nešt po kuči sljedečih bar godinu dana,tak da če bit samo rebuild makine ,samo lagano  8)

barem ce ti onda svo vrijeme i paznja biti usmjereni na pilu... hac, od tebe ne ocekujem manje od 10€ konja iz te masine...:icon_thumright:

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #8 : 07 Lipanj, 2008, 20:29:25 »
a neče bit toliko,plan se je vozit a ne mjenjat klipove svakih 2-4 sata vožnje......realno max 70tak ponija da traje to sve skupa.....plan je max uživat u slaganju,pa nakon toga dobro se zabavit povremeno na lokalnaj stazi,nemam baš nekih ambicija vozit ovo po prometnicama

Offline [SB]Replica 180

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • iphone guru
  • Mjesto: SL.Brod
  • Moj Skuter: big bore blok
  • Moja Kaciga: hjc fg-15
  • MojSetup: 172ac
  • MojSpuh: x-tech 59
« Odgovori #9 : 07 Lipanj, 2008, 22:59:44 »
a neče bit toliko,plan se je vozit a ne mjenjat klipove svakih 2-4 sata vožnje......realno max 70tak ponija da traje to sve skupa.....plan je max uživat u slaganju,pa nakon toga dobro se zabavit povremeno na lokalnaj stazi,nemam baš nekih ambicija vozit ovo po prometnicama

potpisssssssssss,,,,, isto zelim i ja samo s rs250, taman preko ljeta  :headbang: :headbang:
@ hac: mislis na onu stazu u NG?
           u kakvom je stanju sad? ja sam ju gledao prije par godina i nije bila za nis.... :dontknow:
« Zadnja izmjena: 07 Lipanj, 2008, 23:03:03 [SB]Replica 180 »
Replico  DIJAMANTUUUUUUUUUUU!!!!!!

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #10 : 08 Lipanj, 2008, 08:35:31 »
može se preko vikenda na Glavicu u Požegu......ova staza kod mene u NG je karting staza,200 metara mi je od kuće,novi je asfalt gore tak da nije loše,ali može se na nju uglavnom predvečer i nedjeljom jer ju koriste auto škole preko tjedna kao poligon za vožnju

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #11 : 08 Lipanj, 2008, 09:32:45 »
može se preko vikenda na Glavicu u Požegu......ova staza kod mene u NG je karting staza,200 metara mi je od kuće,novi je asfalt gore tak da nije loše,ali može se na nju uglavnom predvečer i nedjeljom jer ju koriste auto škole preko tjedna kao poligon za vožnju

Jes siguran da se može(legalno) vikendom na Glavicu?? Bilo je dosta pokušaja da se staza otvori za narod al to ljudima baš nije uspjevalo, jer je staza vojni objekt. bla bla. Jedino ako se nije nešto promijenilo unazad mjesec-dva.
Kad budu trke 2 dana jedva namole a pogotovo da se svatko voza. Nitko ne želi da mu netko pogine u dvorištu...

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 08 Lipanj, 2008, 12:43:10 »
ajde hac samo sretno, a i ocekivamo pad eura sada na ljeto pa ce to biti taman 70 kako ti kazes, ponija... :)  :icon_thumright:

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #13 : 08 Lipanj, 2008, 16:03:54 »
Citat:
Jes siguran da se može(legalno) vikendom na Glavicu?? Bilo je dosta pokušaja da se staza otvori za narod al to ljudima baš nije uspjevalo, jer je staza vojni objek

kolega mi je rekao da je dogovoreno sve sa vojskom,subota nedjelja od 12 do 20 sati je staza slobodna za trening,nešto se plača,znam da su vozili u zadnjih mjesec dva,čak je bila neka frka sa stanarima ovih ulica bliže stazi pa je korišten samo gornji dio staze zbog buke,bilo i u večernjem,stanari htjeli podić tužbu ili tak nekak
« Zadnja izmjena: 08 Lipanj, 2008, 16:05:28 hac »