Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 70
Macak sf:
--- Citat: dachi - 21 Prosinac, 2012, 13:09:35 ---walkay- ahhaha,mislis da presporo idem?
macak-hmm,zar to nebi bilo rucno poliranje,znaci idem sa vodobrusnim do 2000 i onda kao plavom kredom samo,tako sam ja cuo..
a cuo sam se s tim deckima(kljuc 13) i oni su mi rekli da ovako samo idem i tjt,i kad pogledam u spuh kak je ispalo samo sa smedom cini mi se da bi trebalo dobro biti..
--- Kraj citata ---
Bez rućnog poliranja ništa a da je to tako jednostavno onda bi svi kupili te setove uzeli bušilice i deri.Kaj misliš zašto ekipa
većinom farba spuhove jer masu njih zna kakav je to posao i ja sam pa je jednostavnije kupit sprej i deri.Ako ti se da pogledaj
u mom projektu kako je to meni ispalo pa ćeš skužit o ćemu prićam :icon_thumright:
MALES SR180r:
ok skunuo si hrđu s tim nastavcima,ali si trebo uzet komad šmirgla u ruku i ručno cjelom dužinom pošmirglat auspuh!
dachi:
--- Citat: Macak sf - 21 Prosinac, 2012, 13:21:27 ---
--- Citat: dachi - 21 Prosinac, 2012, 13:09:35 ---walkay- ahhaha,mislis da presporo idem?
macak-hmm,zar to nebi bilo rucno poliranje,znaci idem sa vodobrusnim do 2000 i onda kao plavom kredom samo,tako sam ja cuo..
a cuo sam se s tim deckima(kljuc 13) i oni su mi rekli da ovako samo idem i tjt,i kad pogledam u spuh kak je ispalo samo sa smedom cini mi se da bi trebalo dobro biti..
--- Kraj citata ---
Bez rućnog poliranja ništa a da je to tako jednostavno onda bi svi kupili te setove uzeli bušilice i deri.Kaj misliš zašto ekipa
većinom farba spuhove jer masu njih zna kakav je to posao i ja sam pa je jednostavnije kupit sprej i deri.Ako ti se da pogledaj
u mom projektu kako je to meni ispalo pa ćeš skužit o ćemu prićam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a misa mu..da sam vidio ranije napravio bi tako,zasad cu spuh sredit ovako pa ako nebude valjalo deklo cu ici tvojim postupkom :icon_thumright:
i da,ako ti nebi bio problem da mi posaljes kod boje i bijele i plave sto si bojo svog pezoa? :toothy12:
--- Citat: MALES SR180r - 21 Prosinac, 2012, 13:21:49 ---ok skunuo si hrđu s tim nastavcima,ali si trebo uzet komad šmirgla u ruku i ručno cjelom dužinom pošmirglat auspuh!
--- Kraj citata ---
vidit cemo kak ce ispast pa korigirat ako treba :icon_thumright:
walkay:
Ako nisi proso cijeli spuh sa kredom, jos uvijek nije kasno sa vodobrusnim papirom, pa onda opet sa kredom... sto se tice busilice, nemoj dugo smirglati i previse nabiti za smirglu posto ce ti se ugrijati pa izgoriti, radi krace i ubaci pauze da se ohladi. :icon_thumright:
dachi:
a probat cu zasad ovako,cini mi se dobro..
radim svaki 5-10min pauze a naslonim spuh na busilicu tek toliko da fino uhvati..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju