Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 70

<< < (18/29) > >>

dachi:
eo ovako,planiram uzet mhr replicu i 21 karb,onako,da imam sastrane..jel bi ovaj ostali setup mogo popratit to?

Grale:
Pa da,samo netreba ti 21,mislim da bi 19 bil dosta,koji bi ti već sad na streetrace dobro dosel...

Josip:

--- Citat: Grale - 26 Prosinac, 2012, 11:15:42 ---Pa da,samo netreba ti 21,mislim da bi 19 bil dosta,koji bi ti već sad na streetrace dobro dosel...

--- Kraj citata ---

tako je
vec je pisano po forumu da je streetrace gus cilindar koji odskace od base grupacije, znaci moze se on svrstat i base kad se vozi na slabijem asupuhu i carbu
sta se tice snage ova dva cilindra, na istom ostatku setupa, nisam siguran da bi replica bila u prednosti, osim mozda sto je alu
a posto vec imas streetrace mislim da nema smisla kupovat sad replicu (jer je ipak malo preskupa, mada je to odlican cilindar), kad bi to vjerojatno bila identicna snaga eventualno samo carb, ali 19

Grale:
Da,uz isti setup bi vjerojatno isto išlo,pod uvjetom da je 19 na oba kita recimo...
Mislim da bi city 16 onda dobro sjel na repliku?

Josip:

--- Citat: Grale - 26 Prosinac, 2012, 11:44:17 ---Da,uz isti setup bi vjerojatno isto išlo,pod uvjetom da je 19 na oba kita recimo...
Mislim da bi city 16 onda dobro sjel na repliku?

--- Kraj citata ---

da, sjeo bi, ali recimo, moje misljenje, kad se sve to fino uskladi i postela, da je cak i malo jak setup za grad
mada jos nisam uspio otkrit zasto moj nrg sa motoforce racing i city 16 ne ide kako bi trebao, nakon 4 promjenjena statora, magneta, cdi-a, i 4 K15  :dontknow:
mozda eventualno da promjenjim citavu instalaciju i regler, ali neznam kakvu bi oni igrali ulogu  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju