Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 70
walkay:
Dobro ti ide, samo pazi, dok ti zavrsis poliranje cijelog aupuha sa busilicom, mozes opet u Bauhaus po novu busilicu! :icon_thumright:
Macak sf:
Kolega dragi mislim da si preskoćio osnovni korak a to je šmirglanje sa vodobrusnim papirom.
Koliko vidim ti si to samo nagrubo obradio i odmah si krenuo sa poliranjem.Po mom mišljenju to ti neće nikako izgledati
kad završiš sa poliranjem jer će ti se ocrtavati crte od grubog šmirgla i neće ti izgledati lijepo.Da bi to donekle izgledalo
morao bi spuh obraditi sa vodobrusnim papirom i to poćeti sa granulacijom 800 pa 1200,1500 i na kraju sa 2000.Nakon
toga di dolazi smeđa kreda pa onda finiš sa plavom kredom.Imao sam tu avanturu i sa spuhom i deklom i vjeruj mi to ti
nije poso od jednog,dva dana nego treba dobro nažuljat prste ;D
dachi:
walkay- ahhaha,mislis da presporo idem?
macak-hmm,zar to nebi bilo rucno poliranje,znaci idem sa vodobrusnim do 2000 i onda kao plavom kredom samo,tako sam ja cuo..
a cuo sam se s tim deckima(kljuc 13) i oni su mi rekli da ovako samo idem i tjt,i kad pogledam u spuh kak je ispalo samo sa smedom cini mi se da bi trebalo dobro biti..
MALES SR180r:
mačor je u pravu,trebo si ga svakak prvo pošmirglat!
dachi:
ovo s cim sam skido hrdu,to vam je isto kao smirgl papir samo ide na busilicu,znaci jos bolje je tako jer bi ovako samo ruke iz*ebo(ali bez muke nema nauke)
i iso sam sa sto finijim papirom da nebi ostali risovi. Imo sam tu kuci jos one zicane kolutove al snjima bi bio haos pa sam ovo uzeo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju