Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 70

<< < (9/29) > >>

dachi:

--- Citat: steeef - 02 Prosinac, 2012, 13:50:09 ---previše mi je tu bijele za plavi skuter ;)
bijele felge su nezahvalne i nikad čiste..
al recimo da ja idem na plavo bijelo kombinaciju,bijeli bi bili samo bubrezi i ručka ova strga za suvozača (možda i felge)..dok je puno kontrasta onda izgleda ko da je samo nabacano sve bez reda.

--- Kraj citata ---
neznam,meni se ovo cini pun pogodak za kombinaciju,malo samo da je svjetlije po mom ukusu..
trebalo se ici na crno-zlatnu kombinaciju,tj samo felge,mrezice i na prednju masku se trebalo nesto izrezat ali vidim da svi furaju crno zlatnu..

jel ima ko kakvih iskustava sa ovom folijom?

haah grale :D meni se cini dosta oke,to bi ispalo otprilike ovako? http://www.maximototuning.es/files/latribu_tuningdigital/Aerox1_0.jpg

tommy:
volim bjelu boju, ali ne volim kad su hrapave plastike, plastike oko volana i podnice bjele  :dontknow:

dachi:
to sad kad zima dode,snijeg padne i gurnem ga u snijeg i kamuflira se  :laughing9:

runner22:
već sam ti rekao nemoj tu foliju stavljati cirkus pravit od runnera jbt,i od toliko runnera na netu ti baš moj moraš za primjer  :drunken_smilie: i da htio sam ja drugu boju uz plavu preko zime kemijo koju ću ali dosta ulaganja prodajem runnera uzimam nešta na brzine tako da jbg nema više bojanja i turpijanja takav je kakav je  :icon_biggrin:

dachi:
sve ima svoje  :toothy12:  vidit cemo kak ce biti,al 90% ide folija  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju