Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 70
[R]UNNE[R]:
haha,neodustajes od svog nauma i točka,pa ako pitas za savjet saslusaj dobro i razmisli... :icon_thumright: a ne nabrzaka vidit nekog obljepljenog runnera i odma se naložit na to ne mislieći na posljedice koje mogu ostat poslje tog postupka,jos pogotovo ako sam radis mozes bzvz ulupat lovu u materijal+nekvalitetno odradit.. :dontknow:
runner22:
de kani se te folije kom to treba u životu :toothy9: imam ti ja aluminijske one što koristi u kuhinji pa možemo naljepiti da budeš naj laf među nas cigana :icon_biggrin: obojaj plavo bijelo fino kompresorom ko čovjek i miran si :headbang:
[R]UNNE[R]:
epa tako treba kompresor u ruke i sredit kako treba a ne fušat sa folijom bzvz,mislim mozda bi i lijepo odradil ako je vec ljepio tu foliju a inace bi samo potrošil lovu a za jeftinije pare ga pofarba i u kombinaciji sa nekom dobrom bojom felgi i detaljima ispadne odlično.. :icon_thumright:
dachi:
u pravu ste :toothy12: gledam,ta je folija pun q para,aj nije to problem do proljeca ali moram nac i majstora za to.. a bojanje mi je besplatno,tj kupim boju i dam covjeku i on sve sredi,i ofc nesto ovako kao poklon tako da...znaci kombinacija ce ici kao od clana runner22 samo svjetlija plava :icon_thumright:
runner22:
e to volim kad netko posluša pametnije haha eto super još kupiš od mene bgm far i lexus stop ili čak cijeli runner :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju